maljavost kod devojcica-opet ja!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
MARIJA MLADICEVIC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 21, 2009 6:49 pm

maljavost kod devojcica-opet ja!

Post od MARIJA MLADICEVIC »

IMAM CERKICU 5god.DOSTA JE MALJAVA.TA MALJAVOST JE POCELA OKO 2 god.RUKE,NOGE I LEDJA SU NAJVISE IZRAZENI A U ZADNJE VREME SU POCELE DLACICE DA SE JAVLJAJU I NA GENITALIJAMA I POCELE SU DA TAMNE.RADILI SMO TEST PROGESTSRONA I TO JE U GRANICAMA NORMALE,TAKODJE SMO RADILI I ULTRAZVUK MALE KARLICE I OVARIJUMA I ABDOMENA I TU JE NALAZ OK!MOLIM AKO IMA NEKO KO ZNA NESTO VISE O TOME DA MI ODGOVORI :( :(
DiM0606
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 3:18 pm

Re: maljavost kod devojcica-opet ja!

Post od DiM0606 »

MARIJA MLADICEVIC napisao:IMAM CERKICU 5god.DOSTA JE MALJAVA.TA MALJAVOST JE POCELA OKO 2 god.RUKE,NOGE I LEDJA SU NAJVISE IZRAZENI A U ZADNJE VREME SU POCELE DLACICE DA SE JAVLJAJU I NA GENITALIJAMA I POCELE SU DA TAMNE.RADILI SMO TEST PROGESTSRONA I TO JE U GRANICAMA NORMALE,TAKODJE SMO RADILI I ULTRAZVUK MALE KARLICE I OVARIJUMA I ABDOMENA I TU JE NALAZ OK!MOLIM AKO IMA NEKO KO ZNA NESTO VISE O TOME DA MI ODGOVORI :( :(
-prijavila sam se pre neki dan ovde, i citam postove,mozda cu da lupam sad al jesi pokusala da odes i detetu izvadis hormone, sve mi lici na to da je u pitanju bas to-hormoni,hmm..
Odgovori