Krvava stolica - hitno!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sandra77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2006 11:15 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Krvava stolica - hitno!

Post od sandra77 »

Sara mi je juce imala krvavu stolicu. Danad je takodje krvava, ali malo manje, i sluzava. Popodne imamo zakazano kod pedijatra, a do tada ako neko zna nesto o tome, neka javi, mnogo brinem. Hvala. Inace se hrani samo mojim mlekom i ima 3 meseca.
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm

Post od abmarija »

Sandra,

Ne znam ništa o ovome i jako mi je žao, ali me zanima ima li poboljšanja kod vas? Kako je bebica? Nadam se da ste dobro.
sandra77
Novi član
Novi član

Post od sandra77 »

Uradjene su neke pretrage kakice i urina i sve je u redu. Sve je negativno! :lol: To je bila njena reakcija na kravlje mleko, koje ja pijem!
kdanijela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 22, 2005 5:07 pm

Post od kdanijela »

Kod moje Emilije se isto u 3-4 mesecu pojavili krvavi tragovi, kao koncici, pa mi je dr. prvo savetovala da ja izbacim kravlje mleko i mlecne proizvode iz svoje ishrane, ali nakon nedelju dana neuzimanja mleka, ponovo joj se pojavilo, a onda samo od sebe i nestalo. Posle mi je dr. rekla da ipak nije od kravljeg mleka vec da je bila neka prolazna infekcija, jer je vise dece bilo sa slicnim problemom.
sandra77
Novi član
Novi član

Post od sandra77 »

Pa i ja sam izbacila kravlje mleko, i krvavi tragovi su nastavili da se pojavljuju sve do juce. A kaka je i dalje ostala zelena. Vec 3 nedelje ona ima zelenu stolicu! Do sada sam bila ubedjena da slabo majcino mleko ne postoji, a sada mi i to pada na pamet! Infekcija sigurno nije, jer bi testovi pokazali nesto. A jos sam na jednom od foruma citala pricu majke koja je imala isti problem citavih mesec dana, dok nije dala bebi adaptirano mleko! Stvarno ne znam.
:roll:
Volela bih da se javi pedijatar, ako uposte postoji na ovom forumu!
gocam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2005 3:35 pm

Post od gocam »

Sandra, zelena stolica ne mora da znaci da je gladna. Kako napreduje? Kako je raspolozena? Koliko cesto trazi da sisa? Ako je ovo sve u redu, sigurno nije gladna.
Odgovori