Nemojte me zasmejavati. Mislite da cemo to objaviti "obicnim smrtnicima"? Mogu vam dati adresu organizacije, ali prave podatke mozete da doznate samo kao insajder (kao na primer prevodilac ili vozacluka_0407 napisao: Bee,volela bih da nam malo vise napisete o tome,o toj organizaciji i posebno o tom istrazivanju,pretpostavljam da to negde postoji zapisano ako je obavljeno zvanicno ispitivanje.
Znate,na forumu ima puno onih koji se prave pametni i serviraju napamet informacije.Eto,za svaki slucaj,cime biste potkrepili tu vasu pricu?Koinkretno,da sve mlekare koriste mleko u p-rahu?
Ako ima neki sajt te organizacije,neki vas izvestaj(posto kazete da ste radili za njih) ili bilo sta sto bi bilo merodavno...

Opet moram da se zacudim koliko ste neinformisani. To da mlekare koriste mleko u prahu NIJE TAJNA! Pa videli ste tone i tone nedavno na televiziji. Sta mislite kako se koristi taj prasak?

I odmah da odgovorim na sledece pitanje. Naravno, koristi se i pravo mleko. Prvo se podcenjuje, fabrikuju se laboratorijske kontrole i laziraju podaci o bakterijama, onda se mleko unistava na ogromnim temperaturama, nesto se izvozi, nesto se mesa sa uvezenim mlekom u prahu, nesto se koristi takvo. Samo je sigurno da nikada necete dobiti zdrav krajnji proizvod. Sveze sirovo mleko je danas izgleda zabranjeno
