kraj varicele

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Milenko M.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2010 10:51 pm

kraj varicele

Post od Milenko M. »

Dobar dan ljudi, zanima me koliko traje oporavak posle varicele, jer meni su sve kraste spale pre 5 6 dana i juce je bilo ukupno 3 nedelje odkako sam je dobio, ali pecati koji su ostali posle krasti se ne smanjuju ni malo. Ja se bavim krosfitom i radim u Prvom osnovnom sudu, vratio sam se bio na trening posle opadanja krasti, medjutim pecati pocrvene mnogo kad sam ja zagrejan. Danas sam bio na razgovoru kod moje doktorke koja mi je rekla da moram da odmaram JOS 3 NEDELJE bez fizickih aktivnosti. E sad posto svi verujemo nasim doktorima, pitanje je da li to mora stvarno tako jos 3 nedelje da se kradu Bogu dani ili moze normalno da se nastavi sa zivotom koji je bio pre dobijanja varicele ? Hvala, pozdrav.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: kraj varicele

Post od aa_aca »

Колико ми је познато, такве красте си имао и по унутрашњим органима. Па ти види да ли ћеш да се зезаш с тиме.
Odgovori