Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Da li bi neko mogao da mi preporuci, neku dobru knjigu za novopecene mame,gde bi mogle da se edukuju o odgoku deteta pre svega u najranijem dobu ...hvala
''ODOJCE/dnevnik aktivnosti''-za fizicki razvoj,''kuvar za vasu bebu''-o ishrani,a sve sto mi nije jasno pitam na forumu,stvarno su divni i pomazu uvek.
Jos jedan glas za Kreativni Centar i STA DA OCEKUJETE U PRVOJ GODINI, za posle postoji i STA DA OCEKUJETE U DRUGOJ GODINI, a mislim da sam videla i za vece uzraste... Knjige su pisale 3 majke koje su se susretale sa raznoraznim problemima pri odrastanju dece i navode nacine kako su sve to resile!
Skoro je iz stampe izasla knjiga-Kako zajedno do prvog koraka-vodic za roditelje.(Dr Vukicevic)
Ima je u knjizari Plato,a u njoj je data gomila super saveta o tome kako treba bebu staviti da spava,kako je uzimati iz kreveca,kako je nositi,da li upotrebljavati kengur i dubak itd...itd....
"sta da ocekujete u prvoj godini" je stvarno super knjiga ali je mnogo debela i ogromna,pa dok nedjes nesto.....
imam tu knjigu,ali kad sam se tek porodila vise mi je koristila mala zuta knjizica "beba,radost i briga",tako je pregledna i maksimalno uproscena