Kako da uvedem Aptamil bebi od 3,5 m?

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

tweety015
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Maj 28, 2006 3:28 pm

Post od tweety015 »

Vec par dana je dojim na 2,5 sata i duze sisa,manje je nervozna i vise spava u toku dana.
wiseslawa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 20, 2006 6:34 pm

Post od wiseslawa »

tweety015 napisao:Hvala na savetima.I ja mislim da ne dolazi do masnog mleka. Kada je dojim na zahtev sisa 10 min i pocne da histericno place. Vise nece da uzme bradavicu u usta. Posle pola sata opet trazi i tako u krug. Narocito popodne-pre podne sisa duze i vise spava
Popodnevna i večernja nervoza su normalne za većinu beba. Moja mlađa je u to vreme najmanje spavala, nikako nismo mogle da uhvatimo ritam, spavala je mnogo puta dnevno po 10-15 minuta. A predveče je bila najnervoznija.
Možda je beba i žedna ako češće traži da sisa, a možda bi se samo mazila i bila uz tebe. I to nenutritivno dojenje je jako važno bebama, narošito dok su tako male. One ne sisaju samo kad su gladne, već i kad su uznemirene, prenadražene, kad bi bile uz mamu...
Odgovori