Institut za majku i dete-dobar dr?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Institut za majku i dete-dobar dr?
Da li mozete da mi preporucite nekog dobrog dr sa ovog Instituta? Stvarno je hitno!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 3:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislim da ste u pravu i da definitivno nisu svi lekari dovoljno iskusni !!! Meningitis , na zalost sam po sebi nosi veliki rizik od sepse , bilo virusni ili bakterijski !!! Veoma mi je zao sto ste se nasli u ovakvoj situaciji i Vi i dete !!! Nadam se da je dete pravovremeno vakcinisano ACT Hib vakcinom , a po ozdravljenju Vam savetujem da obavezno primi PREVENAR , koji stiti od streptokoka pneumonije , izazivaca meningitisa izmedju ostalog . Sto se tice izbora lekara potrudicu se da Vam u toku dana ili ujutro dam neku referencu za Institut za majku i dete . Lakse je sa Tirsovom , tamo je izbor nekako bolji , a ako ikako mozete bilo bi dobro da kontaktirate Dr. Nikolu Dimitrijevica , kabinet za EEG .
Zelim Vam sve najbolje od srca i da se mali andjeo sto pre oporavi od ove teske infekcije u koju je zapao !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav ,
Natasa
Zelim Vam sve najbolje od srca i da se mali andjeo sto pre oporavi od ove teske infekcije u koju je zapao !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav ,
Natasa
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 10:10 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
DR na Institutu
Najbolji doktor na Institutu je Dr. Baljosevic!!!