hodanje
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 29, 2009 12:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
hodanje
Moja unuka je rodjena sa vise bolesti ,imala je do sada par operacija 7 puta bila pod narkozom od cega je prva trajala 6 sati .Stara je 3 godine i ne hoda jos radi dva puta nedeljno gimnastiku ide oko stola i kad ima gde da se drzi al kad pada onda je to tako opasan pad uopste se ne zaustavlja na ruke vec prosto receno kao sveca .Spomenula sam narkoze jel mnogi tvrde da zbog toga ne hoda .Ime za njenu bolest ne postoji jel je prvi slucaj volela bih da ovo procita neki strucnjak i da mi se javi i objasni napisacu i sve njene bolesti:Choanalatresie(Q30:OG) ,Rektovaginale Fiste(N82.3G),Hydrochepalus congenitus internus (Q.03.9G) , Angeborene Fehlbildungssyndrome mit vorwegender Beteiligung des Gesichtes (Q87.OG) ,Angeborene Hypothyreose ohne Sturma (E03.1G). Orbitatumor unbekannter Dignitat re (D48.7RG) , Entwiclungruckstand,Michform(F83G) , Dystrophie(E45G), E sve smo to vec prosli hvala bogu dobro je sada dosta razumna par reci kaze ali hodanje me zabrinjava visoka je 76 cm teska 8 kg i ima 3 godine bila bih zahvalna kad bi mi se neko javio i dao nekakvu nadu .Unapred hvala molim se za svu decu sveta i zelim svima samo zdravlje sto vise zdravlja .
postujem tudje saveta imam dosta iskustva sa decom nazalost sa teze bolesnom