frutolino medolino cokolino....
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
frutolino medolino cokolino....
Imam sina od osam meseci (i nesto malo vise...).Nikakvih ozbiljnijih zdravstvenih problema do sada,hvala Bogu,nije bilo pa ni alergijskih manifestacija.U nedostatku inspiracije sto se mlecnih kasica tice,s vremene na vreme od sedmog meseca mu ponudim i plazmu,koju je naravno prihvatio i sve je bilo ok.Takodje je par puta probao i frutolino (nije bio extra odusevljen).Iako na kutiji pise da je za decu od sest meseci navise,ipak vas pitam,da li je rano za medolino,psenicni griz,poparicu..(Znam ja da to goji ali bar s vremena na vreme da malo razbijemo monotoniju "kukuruzna palenta-pirincane pahuljice-ovsene pahuljice')sta vi dajete svojim andjelcicima za "dorucak" i "vecericu" tj.mlecne kasice u to vreme?Pozdrav svima!!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 12, 2006 12:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Mary!
Znam kako ti je. Vec i sama ne znam sta mu nisam dvala (Vulence ima 8 meseci) ali mi se sve cini kao nije dovoljno raznoliko. E pa ovako - mi smo poceli sa Keksolinom (obozava), Medolinom (obozava) i Frutolinom(nije bas neki) odmah sa 6 meseci. POsto ima secera ne dajem mu bas previse i vecinom za dorucak da stigne da potrosi sve to u toku dana. Za veceru mu dajem Milupine 7 Korn ili Grieb iliti griz koje obe obozava.
VEc sam i na drugim temam pominjala ove Millupine proizvode i stvrano su sjajni. Niko drugi nema takve kombinacije zitarica. Probali smo i Nesttle ali ne moze se porediti - i samo kombinacija kukuruz i psenica. Uopste nisu zanimljivi.
E sto se plazme tice - tu sam malo skepticna. On ju voli - nema zbora - ali cini mi se da malo steze stolicu. Mozda gresim...
Sto se tice ostalih jela - mi smo sve isprobali sa 7 meseci tako da mislim da nije rano nizasta. Od svih zitarica do svih vrsta mesa. Jos nam je ostalo da probamo ribu ali to ce jos sacekati mesec ili dva.
To su ukratko nasa iskustva.
Cheers,
Znam kako ti je. Vec i sama ne znam sta mu nisam dvala (Vulence ima 8 meseci) ali mi se sve cini kao nije dovoljno raznoliko. E pa ovako - mi smo poceli sa Keksolinom (obozava), Medolinom (obozava) i Frutolinom(nije bas neki) odmah sa 6 meseci. POsto ima secera ne dajem mu bas previse i vecinom za dorucak da stigne da potrosi sve to u toku dana. Za veceru mu dajem Milupine 7 Korn ili Grieb iliti griz koje obe obozava.

E sto se plazme tice - tu sam malo skepticna. On ju voli - nema zbora - ali cini mi se da malo steze stolicu. Mozda gresim...
Sto se tice ostalih jela - mi smo sve isprobali sa 7 meseci tako da mislim da nije rano nizasta. Od svih zitarica do svih vrsta mesa. Jos nam je ostalo da probamo ribu ali to ce jos sacekati mesec ili dva.
To su ukratko nasa iskustva.

Cheers,
Vulence mamino pilence i sreca 25.05.05