fimoza potrebna pomoc

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
filana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 28, 2009 9:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

fimoza potrebna pomoc

Post od filana »

postovani

molim svakog ko moze da pomogne savetom.

imam problem sa jednim decakom koji ima 6 godina,redovno je isao kod lekara i pri redovnom pregledu (imao je 3 godine)pregledali su mu penis i na tom pregledu lekar je konstatovao da je sve u redu.
Ali pre tri dana sin mi se zalio da ga nesto boli kada piski,kada sam pogledao imao sam sta da vidim.Kozica mu je slepljena za vrh glavica
(izgleda kao da je zalepljena za glavic)i nemoze da se prevuce.
Molio bih za savet svakog ko moze da pomogne,po onome sto sam procitao u tekstu mislim da se radi o Fimozi ali vidim da se to pojavljuje kod mladjeg uzrasta,-mi smo mu uveli terapiju-ispiranje toplom kamilicom,mazanje kremom Eolin i prevlacenje kozice(koliko je to moguce)
Pitanje je dali da nastavimo sa zapocetom terapijom ili da nesto menjamo.
i dalje se zali da ga boli kada urinira.
pozdrav
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm

Post od luka_0407 »

Odite kod urologa,najbolje je da on pogleda i predlozi sta dalje.Moj sin je imao taj problem ali javio se sa godinu dana i evo skoro da se kozica odlepila skroz redovnim povlacenjem.Ali,nisam sigurna da je kod vece dece isti tretman.Zapravo,mislim da nije.Ako ga puno boli kad piski,neka piski u vodi,tako nece da ga pece.Sve najbolje
filana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 28, 2009 9:57 pm
Kontakt:

Post od filana »

hvala za savet
pozdrav
Odgovori