Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Drage mame!!!
Imam bebu od osam meseci (i malo vise),za sad nemam vecih problema sa njim i njegovim apetitom ali imam sa mojim-nedostatkom inspiracije....
Jednostavno,zelim da mu dajem sto raznovrsniju hranu (kao i sve mi,naravno),zato vas sve molim da mi pomognete...Sta ste davale,ili sad dajete,vasim andjelcicima u tom uzrastu sa dorucak i vecericu???Svejedno da li su to kupovne mlecne kasice ili nesto sto same spremate kod kuce!Svejedno..Samo vi nabrajajte,nabrajajte...
moja Marija je u tom uzrastu vec jela sve......kacamak jaje griz keks i mleko puding.....sendvic.....virsle......sve je do vas ....i onoga cega se pridrzavate....
pa ja sam joj sve miksala dok nije imala po koji zub....( sa 4,5 je dobila prvi a sad vec ima i petice a jos nema dve godine...)znaci sve u blender i hleb i meso i pavlaku.....i eto ga sendvic....