dojenje i pilates

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
xmetatronx
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 5:11 pm

dojenje i pilates

Post od xmetatronx »

Dragi,

imam bebu od 5.5 meseci i samo je dojim, a zelela bih da pocenem da idem na pilates,( nemam viska kg :D , zelim da zategnem stomak) koji sam upraznajavala sve dok nisam ostala trudna, do pre 1 god.
Kako ce to uticati na moje mleko s obzirom na to da se tokom vezbanja luci mlecna kiselina, da li ce biti malo kiselije? I da li je takvo mleko dobro za moju bebu?
Da li da se odlucim na takav korak?

veliki pozdrav
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Neznam meni su preporucili da sacekam sa vezbama ali kazes da je 5.5 meseci sad cete vi polako poceti i jesti za par meseci nece mu to biti osnovna hrana a i ti neverujem da ces ici na pilates svaki dan. Mozda da scekas jos jedno 3 meseca dok se uhoda u hranu pa onda vezbaj i tebi ce dobro doci malo razbibrige a sretnija ti i on ce biti.

PS to je samo moje misljenje! :P
blue_bear412
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 4:04 pm

Post od blue_bear412 »

ja sam dobila razlicite savete od razlicitih lekara kada smo bili tako mali...recimo jedan me je posavetovao da mogu da idem bilo kakvu aktivnost, dok sam dobila i drugi savet da sacekam bar do 6meseca zbog mlecne kiseline...zbog toga sam bila odlucila da idem svaki dan u brzu setnju od pola sata, stavim njega u kolica, dobro njemu dobro meni...sad je sve zaledjeno i samo skupljam salo :D a mi sad veliki i mislim da cu se ubrzo opredeliti da idem negde na nesto hahah...
pilates sam trenirala dugo u usa ali ovde u ns sto sam videla ..hm..pa to nije to...no sigurna sam da ima negde neki dobar trener...
pilates ce ti dobro doci da pomognes kicmi, posle trudnoce, dojenja, ali neces smrsati...
xmetatronx
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Okt 08, 2006 5:11 pm

Post od xmetatronx »

Na kilazu se ne zalim imam 54kg, koliko i pre trudnoce, nemam viska, zelim samo da zategnem stomak. Inace pilates na koji ja idem vec 3 god. u Bg-u, je super, oblikuje se telo, i svake nedelje je drugaciji program sa razlicitim rekvizitima .
inesns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2008 12:44 pm

Post od inesns »

blue_bear412 napisao:ja sam dobila razlicite savete od razlicitih lekara kada smo bili tako mali...recimo jedan me je posavetovao da mogu da idem bilo kakvu aktivnost, dok sam dobila i drugi savet da sacekam bar do 6meseca zbog mlecne kiseline...zbog toga sam bila odlucila da idem svaki dan u brzu setnju od pola sata, stavim njega u kolica, dobro njemu dobro meni...sad je sve zaledjeno i samo skupljam salo :D a mi sad veliki i mislim da cu se ubrzo opredeliti da idem negde na nesto hahah...
pilates sam trenirala dugo u usa ali ovde u ns sto sam videla ..hm..pa to nije to...no sigurna sam da ima negde neki dobar trener...
pilates ce ti dobro doci da pomognes kicmi, posle trudnoce, dojenja, ali neces smrsati...
hocu da pocnem da vezbam pilates, ali nikako ne uspevam da pronadjem onaj koji mi odgovara po terminu, tj. da su treninzi posle 20h.
da li mozda znas za neki?
iz ns sam, pa zato tebi upucujem pitanje...
blue_bear412
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 16, 2008 4:04 pm

Post od blue_bear412 »

inesns, ne znam i nisam videla nikog koga bih mogla preporuciti
Odgovori