Dobar fizijatar
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Dobar fizijatar
Znam da ce naslov teme mozda zvucati nekorektno, ali mi treba preporuka kod kog fizijatra bih mogla da odem za pregled i vezbanje cerkice od oko 4 meseci. Nemogu dobiti uput u Zavod za cereralnu paralizu i razvojnu neurologiju koji mije preporucen, jer nisam drzavljanka Srbije pa bih volela to negde privatno da nadjem. Hvala svima u napred!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Vecina privatnih klinika "iznajmljuje" lekare i terapeute iz drzavnih institucija tako da pretpostavljam da ne bi bilo lose da se raspitate koji su dobri fizijatri u toj ustanovi koja vam je preporucena pa da onda probate da ih nadjete na ovaj drugi nacin.
Moja cera je isto morala da ide kod fizijatra, pa smo na taj nacin nasli nekoga ko je bio dobar i dolazio je cak kod nas kuci!
Moja cera je isto morala da ide kod fizijatra, pa smo na taj nacin nasli nekoga ko je bio dobar i dolazio je cak kod nas kuci!
Mislim da mozete da odete u zavod bez obzira sto nemate uput, stim sto cete platiti pregled. Preporucujem Vam dr. Natasu Nikolic. Ona, doduse trenutno nije u Sokobanjskoj, vec u Brace Jerkovica, gde im je dnevna bolnica, ali tamo su i manje guzve. Br. tel. u dnevnoj bolnici je 011/2468-111, a u Sokobanjskoj 011/266-77-55, pa se raspitajte.