Dobar fizijatar

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
anita77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 26, 2009 1:21 pm

Dobar fizijatar

Post od anita77 »

Znam da ce naslov teme mozda zvucati nekorektno, ali mi treba preporuka kod kog fizijatra bih mogla da odem za pregled i vezbanje cerkice od oko 4 meseci. Nemogu dobiti uput u Zavod za cereralnu paralizu i razvojnu neurologiju koji mije preporucen, jer nisam drzavljanka Srbije pa bih volela to negde privatno da nadjem. Hvala svima u napred!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Vecina privatnih klinika "iznajmljuje" lekare i terapeute iz drzavnih institucija tako da pretpostavljam da ne bi bilo lose da se raspitate koji su dobri fizijatri u toj ustanovi koja vam je preporucena pa da onda probate da ih nadjete na ovaj drugi nacin.
Moja cera je isto morala da ide kod fizijatra, pa smo na taj nacin nasli nekoga ko je bio dobar i dolazio je cak kod nas kuci!
anita77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 26, 2009 1:21 pm

Post od anita77 »

Hvala Dea!
Da li mi mozes dati neki kontakt te doktorke kod koje ste isli, ukoliko si bila zadovoljna. Takodje, neki prijatelji su mi preporucivali doktorku Miklju, ali tek nju ne znam gde da nadjem! Hvala u napred!
raduna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 2:15 am

Post od raduna »

Mislim da mozete da odete u zavod bez obzira sto nemate uput, stim sto cete platiti pregled. Preporucujem Vam dr. Natasu Nikolic. Ona, doduse trenutno nije u Sokobanjskoj, vec u Brace Jerkovica, gde im je dnevna bolnica, ali tamo su i manje guzve. Br. tel. u dnevnoj bolnici je 011/2468-111, a u Sokobanjskoj 011/266-77-55, pa se raspitajte.
Odgovori