DECIJI PSIHOLOG

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
maliska
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 8:08 pm

DECIJI PSIHOLOG

Post od maliska »

Dali neko zna gde mogu da nadjem u Beogradu psihologa za decu!! Imam sincica u predskolskom uzrastu, koji mi postavlja razna pitanja na neka od njh ne znam sta da mu odgovorim, a da ne napravim grssku..Cisto bi volela da nadjem nekog psihologa koji da me uputi kako da pristupim detetu, a d ana napravim gresku. Ako neko zna nesto o tome, meni je potrweban samo razgovor, jer sam zabrinuta za moje ndete zbog budalastina koje on ima u glavi!!Mozda je to prolazno i ja predimenzioniram ali bolje je tako nego da uopste ne obracanm paznju na njega ipak je on sad u specificnom periodu, pa ne znam koji je nacin razgovora najbolji za njega kad nisam u stanju da mu objasnim neke stvari!!!!!! :cry:
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

Ako ide u predškolsko,zašto ne koristite njihovog dečijeg psihologa?Svaka predškolska ustanova mora da ima psihologa kao stručnog saradnika.Raspitajte se u vrtiću.
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

LUKA vec sam to uradila,ali u vrticu im dolazi psiholog jednom mesecno i to navodno je sad na odmoru..Jos ne ide u predskolsku grupu, tek od septembra ali u svakom slucaju u vrticu slaba vajda od psihologa, mora cu da ceprkam po nekim drugim institucijama, pa zato mi i trba pomoc!
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

Pa nadam se da nije ništa strašno.Pozdrav
maliska
Aktivan član
Aktivan član

Post od maliska »

ma naravno da nije nista strasno, nego ja kao vecina mama predimenzioniram , al bi volele samo da porazgovaram sa nekim da mi da koji strucni savet i to je to! Hvala LUKa u svakom slucaju!
dečiji psiholog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 06, 2013 12:27 am

Re: DECIJI PSIHOLOG

Post od dečiji psiholog »

Ja sam psiholog i radim sa decom u Bgu na dorćolu. Imam iskustva sa decom sa sličnim problemima. U pitanju je psihoterapija i radi se jednom nedeljno. U koliko ste zainteresovani za eventualnu saradnju moj kaontakt tel je 063460782 Jelena
http://www.centarsm.co.rs/saradnici-jel ... lkovic.htm
Odgovori