Moja cerka ima jos malo pa 7 godina. Ide u 2 razred osnovne skole.Jedan dan mi je zatrazila da joj kupim svesku da pise dnevnik.To je videla od Maje sestricine,ona ima 9 god.I ona pise dnevnik.Mislila sam da ce se malo pozabaviti i baciti ga.Ali ona se ozbiljno prihvatila tog dnevnika i pisanja.Pise svako vece,i zakljucava,ga. Trazila mi je da ima obavezno i kjuc, zato sto tako ima i Maja.Jedan dan iz radoznalosti sam ga uzela i otkjucala da vidim sta to ona pise.E,ovako totalno sam se zabrinula i rastuzila kada sam procitala da svaki dan koji opisuje,opisuje da je bio grozan!Na pocetku svake strane pise koga voli:na jednoj strani mene i tatu,na drugoj strani Maju (sestricinu),na trecoj strani jednog malog koji je, jos prosle godine otisao iz razreda,vratio se u svoju domovinu(Poljsku)Inace ja sam mislila da ga je ona prebolela, vise mi nikada od kada je otisao nije pricala o njemu! Da li je moje dete vec od sada pesimista u zivotu ili nesto drugo?.Molila bih nekoga da mi odgovori,zabrinuta sam.Ja inace pokusavam sve njene zelje i traznje da ispunim.....