zanima me, da li se crvenilo lica kod deteta od 4 godine, može dovesti u vezu sa pijenjem fluimucila.....da li neko zna????
taj problem sam primetila kod sina, koji uzgred, ima i alergijski rinitis i kožni ekcem.....lice mu se jako zažari, kao da se maločas probudio.....[/b]
crvenilo lica kod dečaka
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- bla bla bla
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 1:08 pm
crvenilo lica kod dečaka
život je onakav kakav ga sam osmisliš
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ne bi trebalo da bude u vezi sa fluimucilom ipak mozda se javila alergija na njega i to trba proveriti trebaslo bi uraditi detaljne alergoloske imunoloske i hematoloske pretrage obavezno sve se radi u Tirsovoj a time bi se iskljucile neke ozbiljnije bolesti koje daju crvenilo lica recimo lupus erithematodus i druge pzz
- bla bla bla
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 1:08 pm
re:micaaaa
HVALA,MICOOOO. Pa,ovako, alergo test je rađen nekoliko puta, i da ne dužim...alergičan na kućnu prašinu, grinje, kikiriki, polen trave i drveća....
Ukratko, alergijski rinitis i kožni ekcem. Terapija je ventolin, presing i elokom krema.
Ali ovako crvenilo se sada prvi put pojavilo....iako je koristio i ranije fluimucil ( dok je bio beba i dok je sikio)....Sada ne koristimo fluimucil, crvenilo se dosta uublažilo, ali je ponekada blago vidljivo.....
Ukratko, alergijski rinitis i kožni ekcem. Terapija je ventolin, presing i elokom krema.
Ali ovako crvenilo se sada prvi put pojavilo....iako je koristio i ranije fluimucil ( dok je bio beba i dok je sikio)....Sada ne koristimo fluimucil, crvenilo se dosta uublažilo, ali je ponekada blago vidljivo.....

život je onakav kakav ga sam osmisliš
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
super za alergoloske testove,trebalo bi da se sve alergijske reakcije znacajno smanje do puberteta.ne postoji nista od alergena na koje je osetljiv sto ima obicaj da pravi probleme duze u zivotu.medjutim terapija je jako dosadna i prilicno agresivna-naravno sa razlogom,ali ne bi bilo lose otici na Torlak sa uputom i knjizicon da bi se probalo sa desenzibilizacijom-naravno uz konsultaciju sa lekarom,jer bi vas to moglo potpuno resiti potrebe za terapijom i obavezno uraditi druge imunoloske i hematoloske pretrage,insistirajte na ovome kod vaseg lekara!Crvenilo lica kod deteta moze da ne znaci bas nista ozbiljno,ali moze i da bude!