Imamo problem..
Imamo decaka od 6,5 meseci i od ponedeljka kaki od 5 do 8 puta na dan. Isli smo u utorak kod doktora, posto mu je crveno grlo dala mu je cefaleksin, a za ceste stolice Linex. Tek stanje se nije popravilo, otisli smo i juce dala je da nosimo stolicu na ispitivanje. Stolicu ima posle svakog obroka, i ne iskaki mnogo, malo sluzavog i zelenkasu kasu.
Inace presli smo na bebelac fl, ima dobar apetit, i nije neveseo.
Ceste stolice
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Prvo zelim da pomognem,jer sam sa prvim detetom imala slican problem,a drugo to sto se desava sa tvojim sinccom mogu da budu i neke bezopasne stvari ili pak nesto ozbiljnije,to je ono sto llekar treba da prepozna...Analiza koju vam je trazio napominjem raili smo je 1000000 puta najverovatnije nista nece pokazati.Ono sto iz mog iskustva znam jeste dali si mu davala hleb ili zitarice,kravjle mleko,neko rizicno voce ili slicne stvari na sta moze da izreaguje?To je bitno,kad to razlucis pola odgovora na tvoje pitanje si dobila.Sta si mu davala pre bBEbelaca FL?NE znam jesilli procitala moju pricu o bebi hrani na postu o kravljem mleku pa ce ti biti sve jasnije...POZDRAV, a da jos nesto,to sto pije cefaleksin moze da dodatno komplikuje stvari jer sprecava crevnu floru da se obnovi... i ono sto je svakako bolje od linexa to ti je liobif jer je specijalno napravljen za bebe, a kod akutnog proliva moze da se pije cak 3-4 puta, a linex ne secam se tacno,ali ide linex1-2 po pola
Ne anam koliko sam ti pomogla ali vec sam ti rekla prosla sam kroz duge i mucne prolive sa prvim detetom i dosta znam o tome, s obzirom da mi je muuz lekar, i on mi je dosta stvari objasnio,ai iskustvo j eipak iskstvo...Sad imam cerkicu od 7 meseci i imam i ja problem ali druge vrste, a o tome cu otvoriti novu temu i to ovog trenutka,naravno ako se ona ne probudi.....

Ne anam koliko sam ti pomogla ali vec sam ti rekla prosla sam kroz duge i mucne prolive sa prvim detetom i dosta znam o tome, s obzirom da mi je muuz lekar, i on mi je dosta stvari objasnio,ai iskustvo j eipak iskstvo...Sad imam cerkicu od 7 meseci i imam i ja problem ali druge vrste, a o tome cu otvoriti novu temu i to ovog trenutka,naravno ako se ona ne probudi.....