bronhitis ili fras

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
ggordanic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 02, 2006 11:41 am

bronhitis ili fras

Post od ggordanic »

Uvece oko 23,00 u petak 31.03.2006. usao sam da obidjem dete koje je spavalo u krevecu, primeto sam da se trese i da je plava u licu, brzo sam je uzeo u ruke,protresao otvorio prstom usta, pocela je da place, boja lica se povratila i malo joj je pena potekla na usta. Bio joj je zapušen nosić, temperatua 37,4 i odmah smo je odveli u bolnicu gde je ostala sa majkom na odeljenju. Sada je sve u radu, normalno jede, spava i nema temperaturu. Terapiju prima u vidu fiziloškog rastvora i Palitrexa. Sutra bi trebalo da rade ispitivanja. Inače devojčica ima 9 meseci i nikad joj se nije ništa slično dogodilo. Molim Vas da mi javite ako je neko imao slično iskustvo sa svojim detetom. HVALA!!!
Korisnikov avatar
Nenja1
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 02, 2008 6:31 pm

Post od Nenja1 »

Desava se kod beba da se zacene kad placu, odnosno da izgube glas i da poplave.....Samo je treba protresti malo
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

Da li je moguće da je devojčica povratila malo mleka ili ste sigurni da je to bila pena?
Ako je pila mleko pre spavanja moguće je da je u snu malo bljucnula ili povratila pa je aspirirala tečnost.
Odgovori