Moj sin ima 3 meseca i par dana, vec neko vreme(3 nedelje) stolica mu vise vuce na zeleno nego na zuto, inace samo sisa i pije hipp-ov cajic protiv grceva, on lepo naprdeuje, raspolozen je, lepo spava, reklo bi se da nije gladan.
Doktor kaze da se mozda nahladio, ali nista bitno, a to i dalje traje.
Imate li komentar?
boja stolice
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 10:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znam da te ovo jako brine, ali da ti kazem pedijatri uglavnom kazu ma nije to nista-samo obicni virus i najcesce tako i bude-prodje samo od sebe. Mi roditelji na svaku "sitnicu" gledamo sa strahom i panikom, a njima je to nista i najcesce nemaju razumevanja za nase strahove.
Kazes da je tri nedelje zelena stolica, da li to znaci svaki dan i svaka stolica? Ako je tako meni se cini da je ipak predugo i da bi trebalo nesto preduzeti-naravno od strane pedijatra.
Mozda je mleko nedovoljno hranljivo, ali kazes da lepo napreduje onda to nije.
Mozda se radi o pocetku duuuugog procesa nicanja zubica, pa je bebica na taj nacin odreagovala.
Ili je u pitanju virusna prehlada koja ipak ne bi trebalo tako dugo da traje.
Mozda preterujes sa cajicem? Zasto mu ga dajes? Imao je grceve ili predostroznosti radi? Ja mom sinu do 6 meseci nisam davala ni vodu da pije, samo moje mleko. Probaj da mu izbacis caj, a grcice resavaj sa masazom stomacica. Masazu primenjuj kad god imas priliku za to, a ne onda kad ga zaboli.
Nadam se da sam bila od koristi.
Ljubite se i mazite to je najbolji lek za sve!
Kazes da je tri nedelje zelena stolica, da li to znaci svaki dan i svaka stolica? Ako je tako meni se cini da je ipak predugo i da bi trebalo nesto preduzeti-naravno od strane pedijatra.
Mozda je mleko nedovoljno hranljivo, ali kazes da lepo napreduje onda to nije.
Mozda se radi o pocetku duuuugog procesa nicanja zubica, pa je bebica na taj nacin odreagovala.
Ili je u pitanju virusna prehlada koja ipak ne bi trebalo tako dugo da traje.
Mozda preterujes sa cajicem? Zasto mu ga dajes? Imao je grceve ili predostroznosti radi? Ja mom sinu do 6 meseci nisam davala ni vodu da pije, samo moje mleko. Probaj da mu izbacis caj, a grcice resavaj sa masazom stomacica. Masazu primenjuj kad god imas priliku za to, a ne onda kad ga zaboli.
Nadam se da sam bila od koristi.
Ljubite se i mazite to je najbolji lek za sve!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 10:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znas sta je jos moguce, ako stolica malo odstoji u peleni moze da pozeleni. Dobro je sto nije proliv, a trebalo bi da ima belicaste kao pahuljice u sebi sto je znak da je mleko kvalitetno.
Sto se caja i vode tice ja mislim da su mu suvisni dok ne krenete sa dohranom.
Nadamo se da ce analiza biti uredu, javi nam.
Pozdrav!
Sto se caja i vode tice ja mislim da su mu suvisni dok ne krenete sa dohranom.
Nadamo se da ce analiza biti uredu, javi nam.
Pozdrav!