bijela kilica na piši

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
pepav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 03, 2011 9:57 am

bijela kilica na piši

Post od pepav »

Imam jedno pitanje:
Sin mi ima fimozu i dali su nam da koristimo didermal kremu. Mažemo je već 10 dana,ali malo prije sam vidjela da se kožica drži samo još za malo,ali ispod nje ima neka bijela kilica,što li je već to. To je tvrdo. Inače,sin mi ima 16 mjeseci
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Re: bijela kilica na piši

Post od dolce-vita »

Njabolje je da odes lekaru, i da pitas i za to,Mozda je to nakupljeni sekret, pa ga samo polako ukloni stapicem za usi umocenim u kamilicu.Mi smo isto imali juce problem, mom sinu je natekla pisa, vodili smo ga u Tirsov, i dr je rekla da je blaga upala pise.Za sada samo obloge od kamilice.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
pepav
Novi član
Novi član

Post od pepav »

Hvala. Nismo bili kod doktora,valjda kako mažem sa kremom tako ujutro po malo ispada to bijelo. Nema nikakvoga mirisa i strašno je gusto. Sjutra ćemo kod doktora pa ćemo vidjeti šta će reći.
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Moguce da je to smegma, mom sinu se isto pojavljivalo malo gnoja, ali je otislo, jer mu dezinfikujem sa acidi borici.Pokusaj da dezinfikujes sa acidi borici.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Post od MIXTER »

Idi do pedijatra da se uoci problem
pepav
Novi član
Novi član

Post od pepav »

nefrolog kaže da je to priraslica, i da ne treba ništa raditi po tome pitanju. Hvala u svakom slučaju
Odgovori