Becenje ociju
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 2:59 pm
Becenje ociju
sta moze da znaci kod novorodjenceta od dva mjesec ato sto se beci, tj sirom otvara oci vrlo cesto???
Nina
Mislim da nema razloga za brigu, ja imam curicu od 4 mjeseca, i cesto je to radila ali kako joj se vid formirao, sve manje to radi mada i sada po nekad joj se desava isto, ali na par trenutaka kao da se zacudi necemu. Posmatraj bebu i dalje, pa ako se to bude produzavalo, to "bečenje" ne škodi da posjetite doktora.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I moja bebica isto to radi, i radila je i kad se rodila....sad sa 6 meseci radi suprotno, stalno skuplja oci i posle toga se uvek smeje
tako da pretpostavljam da su to neki njihovi fazoncici, cisto da provere sta sve mogu sa licem i sa ocima...nikad nisam uzimala to za ozbiljno pa nisam ni pominjala pedijatru.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Maj 02, 2007 6:24 pm
Kod nas isti slučaj, bečenje očiju posebno kad naglo promenimo jačinu svetlosti, iz svetlijeg u mračnije. Ne mogu da se setim kako je ranije bilo, da li je to radila i ovako, uglavnom nije to za brigu. Kako su slatki kad tako razrogače oči. Moja kuma kad je to prvi put videla dobro se štrecnula jer je pomislila da se maca uplašila, a mi smo baš smanjili svetlost.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
UPIJA SVOJU MAJKU SIROM OTVORENIH OCIJU
UPIJA SVOJE RODITELJE SIROM OTVORENIH OCIJU
Nikolina , onaj tekst napisan krupnim slovima pa jos u crvenoj boji na temu AB bas mi na srce legao...Lepo mi u dusi kada procitam takve misli i ubedjenja.
Ovde citam da se neke bebice bece - pa sve im interesantno...vide svoje roditelje i njihovu lepotu upijaju sirom otvorenih ociju...
)) Uzivajte....
Da li je njegova mama postavljala pitanje na temu: "Zasto mi moja beba plazi jezik?":)))

Poz.R
Nikolina , onaj tekst napisan krupnim slovima pa jos u crvenoj boji na temu AB bas mi na srce legao...Lepo mi u dusi kada procitam takve misli i ubedjenja.
Ovde citam da se neke bebice bece - pa sve im interesantno...vide svoje roditelje i njihovu lepotu upijaju sirom otvorenih ociju...

Da li je njegova mama postavljala pitanje na temu: "Zasto mi moja beba plazi jezik?":)))

Poz.R
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
BEBA " BECI OCI"
Juce smo se salile a sada i malo ozbiljnosti s'moje strane:))):
Da li beba pri " becenju" npr sklanja pogled od izvora svetla ( okretanjem glave ili kako god- da ste stekli utisak da joj svetlo smeta ).
Ako je tako (ali bez panike) dobro bi bilo da je pogleda ocni lekar( ili ga bar konsultujte- za svaki slucaj).
Pozdrav R.
Da li beba pri " becenju" npr sklanja pogled od izvora svetla ( okretanjem glave ili kako god- da ste stekli utisak da joj svetlo smeta ).
Ako je tako (ali bez panike) dobro bi bilo da je pogleda ocni lekar( ili ga bar konsultujte- za svaki slucaj).
Pozdrav R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))