Bebina stolica posle uvodjenja kravljeg mleka
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Bebina stolica posle uvodjenja kravljeg mleka
Davala sam detetu punu godinu adaptirano mleko i kad je napunila godinu i par dana pocela sam sa kravljim mlekom. Prvo joj je stolica bila zuta i tecnija, sad je cvrsca i primetila sam jednom da je bele boje. Kakva su vasa iskustva i da li treba da se zabrinem??? Nije bilo nikakvih problema samo boja stolice me zabrinula.
Tacno, ja sam mog bebena dojila godinu dana...nista drugo nije hteo, kad sam prestala da dojim, prvo je pio jogurt i evo sad i kravicu...ima godinu i 10 dana....i stvarno mu se stolica totalno promenila, tvrdja je, tri nijanse boje, krem, belo i braon...i jako se oseca...
Ne znam da li sa tim ima veze da se i prvi put ojeo i dobio gljivice...pa ga mazem daktanolom...to bi mogao dr ivica da mi kaze
pozdrav
Ne znam da li sa tim ima veze da se i prvi put ojeo i dobio gljivice...pa ga mazem daktanolom...to bi mogao dr ivica da mi kaze
pozdrav
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
re kravlje mleko
Mame,
Moj bebac puni za 13 dana godinu, davali smo mu bebelac, i jos mu dajemo, ali sam mu sinoc pocela davati kravlje mleko,jednu flasicu je popio kravljeg mleko, i posle toga bebelac.Cisto da ga malo naviknem, i tako cu jos 13 dana, aposle cu samo kravicu.Do sada je pio samo bebelac.Javicu mu kakva ce mu kaka biti.
Moj bebac puni za 13 dana godinu, davali smo mu bebelac, i jos mu dajemo, ali sam mu sinoc pocela davati kravlje mleko,jednu flasicu je popio kravljeg mleko, i posle toga bebelac.Cisto da ga malo naviknem, i tako cu jos 13 dana, aposle cu samo kravicu.Do sada je pio samo bebelac.Javicu mu kakva ce mu kaka biti.
- dolce-vita
- Stalni član
- dolce-vita
- Stalni član
- dolce-vita
- Stalni član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 11:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Drage moje,
Moje iskustvo: Starija devojcica je pila dvotrecinsko i kasnije kravlje mleko iz odredjenih razloga, a mladja cerkica je pila Humanu do devetog meseca i onda je prestala nije htela vise ni da je vidi pila je obicno kravlje tj. kravicu 2.8 %. Ali moram reci da su vec tad obe uveliko jele svaste konkretnog. Nismo imali nikakvih problema sa stolicom mada i sad piju puno svezih sokova(pravljenih-domacih) od sargarepe i od jabuke....mada jedu i puno voca. Zelim i Vama da nemate problema sa stolicom.....Pustite ih da rastu polako...sve to dodje na svoje.....
Moje iskustvo: Starija devojcica je pila dvotrecinsko i kasnije kravlje mleko iz odredjenih razloga, a mladja cerkica je pila Humanu do devetog meseca i onda je prestala nije htela vise ni da je vidi pila je obicno kravlje tj. kravicu 2.8 %. Ali moram reci da su vec tad obe uveliko jele svaste konkretnog. Nismo imali nikakvih problema sa stolicom mada i sad piju puno svezih sokova(pravljenih-domacih) od sargarepe i od jabuke....mada jedu i puno voca. Zelim i Vama da nemate problema sa stolicom.....Pustite ih da rastu polako...sve to dodje na svoje.....
- dolce-vita
- Stalni član
- dolce-vita
- Stalni član