beba je snimana nepoznatim zracima jakog intenziteta,pomoc!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ana69
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 14, 2005 12:49 am

beba je snimana nepoznatim zracima jakog intenziteta,pomoc!

Post od ana69 »

Porodila sam se u Nemackoj.Par dana po porodjaju doktorka je uzela "bebu da slika" jer je radila doktorsku disertaciju ispitivanja decije koze,ali to je bilo strasno:beba je bila skroz gola i uneta u komoru koja je imala dve strane od nekih ploca kao zaklon a sa druge dve strane su bili samo zastori.
Slikanje je izgledalo kao blizanje najjacim blicem na svetu i to nekoliko puta.Ja sam se bunila,htela bebu natrag i da se to prekine,ali ona je krenula opet da "snima" i jednostavno rekla da mora da ponovi.Ja nista nisam potpisala,nije htela da mi da "sliku" koji je uradila ali od tada ja imam tu sliku u glavi,gole bebe koja place,bacaka se,a blicevi sevaju po njoj.
Nisam to smela da dozvolim,ali uhvatila me je kod pedijatra onako na brzinu.
Da li neko ima pojma o kakvom li se to ispitivanju radi,kakvi su to zraci itd jer ja se strasno bojim za svoje dete cime je i koliko ono tada bilo ozraceno?
Meni ej to zivot poremetilo a za tu doktorku to je bio samo jedan uzorak vise.Strasno!
Ako neko zna o cemu se tu radi,makar da mi da neki pojam pa cu ja dalje ispitivati,jer osecam se strasno,kao najveci krivac!
Odgovori