Andol Pomoc hitno
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Andol Pomoc hitno
Neznam sta mi bi! Jako al jako me bolela glava i popila sam jedan andol ja jos uvek dojim i sad mi je sinulo da nisam trebala da ga popijem.
Molim Vas ako neko zna koliko dugo ostaje u organizmu tj kada mogu da ga podojim od trenutka kako sam poila lek?
Hvala!
Molim Vas ako neko zna koliko dugo ostaje u organizmu tj kada mogu da ga podojim od trenutka kako sam poila lek?
Hvala!
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
re andol
Ja sam poslala poruku mojoj sestri koja je dipl. farm.cim mi odg. reci cu ti.Nadam se da ce me neko preduhitriti.
- dolce-vita
- Stalni član
re andol
Rekla mi je je najmanje 6 do 12 sati, zovi halo bebu, vidi sta ce da ti kazu.Ovde verovatno niko ne vidi poruku, inace kad budu videli, odg. ce ti verovatno Isidora, luka ili ksenija, milsim svojimmozgom ili drbgd, ali ko zna kad ce videti.Pozovi halo bebu.
Hvala na brzim odgovorima!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nazvala sam ja i pedijatra na hitnom prijemu da se posavetujem i oni su mi rekli 6 sati i da se izmuzem. Stvarno neznam sta mi bi jer imace nepijem lekove i znam da nespavanje nije dobar izgovor ali nekako mi se spojilo sve i trenutak nerazmisljanja i eto.
Hvala jos jednom

Nazvala sam ja i pedijatra na hitnom prijemu da se posavetujem i oni su mi rekli 6 sati i da se izmuzem. Stvarno neznam sta mi bi jer imace nepijem lekove i znam da nespavanje nije dobar izgovor ali nekako mi se spojilo sve i trenutak nerazmisljanja i eto.
Hvala jos jednom

- dolce-vita
- Stalni član
re andol
A, da li moze brufen dojilja da popije?
- dolce-vita
- Stalni član
re brufen
Sad ste me uplasili jako!!!!!!!!!!!! u porpodilistu su mi rekli da dojilja sme brufen i ja sam ga bila posle porodjaja i tekako!!!!
- dolce-vita
- Stalni član
ree andol
Meni su babice u gradskoj bolnici rekle da mogu brufen posle porodjaja sam ga pila.
- dolce-vita
- Stalni član
re andol
Pa, iskreno, vec sam se uspanicila, ja sam popila 4 andola u toku dana posle porodjaja, rekle su mi da mogu!!!!!!Recite mi samo molim vas da li bi bile vec neke posledicve do sada, moja beba sada ima 9 meseci?
- dolce-vita
- Stalni član
re andol
BRUFENA PARDON
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
"PRIMENA U TRUDNOĆI I DOJENJU
Pre nego što počnete da uzimate Brufen, posavetujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom.
Ne preporučuje se primena ibuprofena, kao i drugih lekova, u prvom trimestru trudnoće. Zabranjena je primena ibuprofena u toku kasne trudnoće (treći trimestar) zbog mogućeg štetnog dejstva na plod, kao i mogućeg neželjenog dejstva kod trudnica (otežan i produžen porođaj).
Ibuprofen se u maloj količini izlučuje mlekom pa se upotreba leka kod dojilja ne preporučuje zbog potencijalnog rizika za odojče."
Pre nego što počnete da uzimate Brufen, posavetujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom.
Ne preporučuje se primena ibuprofena, kao i drugih lekova, u prvom trimestru trudnoće. Zabranjena je primena ibuprofena u toku kasne trudnoće (treći trimestar) zbog mogućeg štetnog dejstva na plod, kao i mogućeg neželjenog dejstva kod trudnica (otežan i produžen porođaj).
Ibuprofen se u maloj količini izlučuje mlekom pa se upotreba leka kod dojilja ne preporučuje zbog potencijalnog rizika za odojče."
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.