ZUJANJE

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
veljko88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 7:35 pm

ZUJANJE

Post od veljko88 »

Pre godinu dana (7 aprila) 2007 godine sam pucao iz pistolja!Od tad je desno uvo pocelo da mi zuji!Prve 2 nedelje je bilo ne podnosljivo,smetao mi je svaki povisen ton,suskanje kesom naprimer mi je stvaralo pritisak u uhu,i izludjivalo me,i tako dalje...Otisao sam odmah par dana posle te pucnjave kod usnog,stavili mi one slusalice,i SVE cujem,svaki ton koji mi puste!Nishta,rekao mi je da mi je OTECENA bubna opna,preisao lekove ne secam se bas koje,ali mislim da je beviplex i shta ide u kombinaciji sa tim.Zavrsio sam s tim,otisao na kontrolu,opet SVE cujem,ali zujanje ne prestaje!Posle toga vise nisam ni isao kod doktora!Evo godinu dana je proslo meni uvo non-stop zuji,s tim shto nije kao u pocetku,ne smeta mi kad neko povisi ton,ali zato zujiiiii.....Da li ima sanse da se ovo izleci i kako?Uzro je poznat,dakle PUCANJ iz pistolja!unapred hvala svima na odgovorima!voleo bih da mi doktorka odgovori!pozdrav
Odgovori