Zreo i bolan kasalj

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
elemental004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 19, 2013 10:09 am

Zreo i bolan kasalj

Post od elemental004 »

Postovani,pre 4 dana sam se prehladio,( blaga temperatura,curenje nosa,kasalj)i sinoc sam se osecao bolje ,iako nisam uzimao nikakvu vrstu terapije,ili lezao u krevetu.Jutros sam se probudio sa zrelim kasljem ali prilikom kasljanja osecam parajuci bol u dusniku,na pocetku grudnog kosa.Mogu prstom sa spoljne da napipam bolno mesto.Kada kasljem grlo me uopste ne boli,samo taj prelaz bas kod vrha grudi,izmedju grla i kljucne kosti.Nema krvi ili bilo kakvih drugih sumljivih "primesa"..Temperature takodje nema .Mozete li orjentaciono reci o cemu se radi? Unapred zahvalan :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Zreo i bolan kasalj

Post od aa_aca »

Вероватно упала душника, мада није искључена ни упала плућа. Треба да одеш до лекара по неки антибиотик.

Које боје ти је оно што искашљеш?

Како се иначе храниш и колика ти је висина и тежина?
elemental004
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 19, 2013 10:09 am

Post od elemental004 »

aa_aca napisao:Вероватно упала душника, мада није искључена ни упала плућа. Треба да одеш до лекара по неки антибиотик.

Које боје ти је оно што искашљеш?

Како се иначе храниш и колика ти је висина и тежина?

Tamno zute boje je to sto iskasljem,pusac sam dugo godina,pa ima i katrana pretpostavljam..Trudim se da se hranim zdravo,trenutno sam na uskrsnjem postu.Tri umerena obroka dnevno.Tezak sam 65kg ,visok 175cm.. Sada ,u poslepodnevnim casovima bol je se smanjio,ali i dalje kasljem povremeno..Jutros me je tako jak bol probudio da sam mislio da nece prestati nikad :/ ... Kod lekara mogu tek sutra da odem ,zbog obaveza..Znam ,zdravlje na prvom mestu ,ali sam stvarno sprecen pa sam se obratio za pomoc ovde ...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Мршав си и још на посту те тако подложнији упали плућа. Тамно жут шлајм говори о јакој бактеријској упали. Добро је што није сиво-зелен. То би било веома гадно. Онда сутра код лекара по антибиотик. Немој више да одлажеш. Пошто је сада поноћ, то значи да данас идеш код лекара. :D
Odgovori