Naime imam mnogo sekreta u usima. Toliko da svako jutro bas masu izvadim jer da ne izvadim ne bih nista cuo. Recimo sad mi je desno uvo zacepljeno. Vecinom je uvece zacepljeno ali u jutro kad izvadim sekret ocepi se skoro do kraja. I onda rijetko imam problem preko dana. NE znam zasto je to uvece ali cini mi se od topline mi se sekren razrijedi i ona krece da izlazi dok preko dana nema nista! A recimo prosle godine sekret je bio bas tvrd, zakoral kao da je stojao 100 godina u uvetu.
NE znam sta da radim vise bio sam nekoliko puta kod doktora malo je bilo sekreta i isprao je to ali meni se od ispijeranja usi ne ocepe ama bas ni malo vec sjutra opet izvadim cudo sekreta

Rekla mi je doktorica da imam mrvicu sinuse i da cu u buducnosti morat da operisem devijaciju nosa ukoliko mi bude smetalo.
Da kazem da evo ne znam koliko godina preko zime mi je nos zacepljen, jos nijesam uspio da ga ocepim. Nekad manje nekad vise. Kad se prehladim onda je katastrofa! Pomagajte sto moze ovo bit? Ne mojte odma idi kod doktora jer sam bio 100 puta. E da oticu opet