Zadah iz nosa-pomozite!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Zadah iz nosa-pomozite!

Post od aaaca »

За тај спреј не знам.

Што се тиче решавања проблема са синусима имаш неке конкретне савете на мом сајту.
Slark
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 07, 2015 4:55 pm

Post od Slark »

BiMogoDaMogu - Hvala sto si se javio :) Izgleda da definitivno mora da se promeni nacin ishrane... Probacu da koristim "Peptoran" da vidim dal ce i meni pomoci. Skoro sam bio kod coveka i na mestao mi zeludac, kaze da imam kaskadni zeludac i da mi se podigo i zato me pritiska na pluca i srce.... Covek me popravio, nekoliko dana sam bio ko nov ali mi se opet zeludac vratio na staro, moracu opet na to namestanje. :D
buzzed
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 05, 2016 1:04 am

Post od buzzed »

nakon nekoliko dana koriscenja Avamys spreja osjecam mali boljitak. ocekivao sam vise ali nastavicu pa da vidimo.

ocekivao sam odgovor od clana @nebitnoko ali sad vidim da nije aktivan od 2012. :)
buzzed
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 05, 2016 1:04 am

Post od buzzed »

Nema vajde od ovog spreja. Pisite ako imate neki savjet, ideju...
Slark
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 07, 2015 4:55 pm

Post od Slark »

Nikako da odem da snimim zeludac, doktorka mi je rekla da je taj zadah iz nosa zbog problema sa kiselinom koja ulazi u jednjak .. da se to tako manifestuje, ali takodje mi je rekla da su mi krajnici zakrzljali :D meni se krajnici jedva vide... prvo me pitala jesam li operisao krajnike xD
Korisnik97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2017 11:38 pm

Post od Korisnik97 »

Pozdrav. Godinama me muci problem neprijatnog zadaha, uz kojeg se prije par mjeseci pojavio u zadah iz nosa. Bilo je utvrdjeno da imam candidu albicans na jeziku, koju sam mjesecima lijecio strogom restrikcijom u ishrani i ostalim neophodnim metodama, te koja se povukla. Takodje mi je brisom nosa bilo utvrdjeno da imam zlatnu stafilokoku u nosu. Nakon koriscenja chloramfenicola, ponovo sam uradio bris jezika na gljivice, nosa i grla, i svi su bili negativni. Medjutim, nista se nije promijenilo. Zadah iz usta koji sam imao od ranije bio je pojacan pojavom candide, te se nije povukao, a zadah iz nosa je ostao i nakon nestanka stafilokoke. Kada protrljam prst kroz nos i omirisem prsfe, osjetim neprijatan miris, sto mi sugerise da je problem bas unutar nosa, mada mozda grijesim. Koje pretrage biste mi preporucili da uradim, i imate li neke korisne savjete?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Да пробаш да испираш нос и грло чајем од жалфије? То наравно мора да буде десетак пута дневно и сигурно месец дана. И чај добро процеди да ти мрвице не уђу у нос. Да ли да спомињем да не користиш чај из филтер кесица?
Korisnik97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2017 11:38 pm

Post od Korisnik97 »

Hvala na savjetu, poceo sam danas. Znate li ista o ispiranju nosa korijenom bijelog sljeza, i da li daje rezultate?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Колико ми се чини бели слез је добар за стварање слузи приликом сувог кашља или чега сличног. Не верујем да би могао да помогне око задаха.
Thor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 05, 2017 3:21 am

Post od Thor »

Pozdrav,

Vec vise od 3 godine patim od neprijatnog ukusa u grlu koji jako osjetim prilikom gutanja pljuvacke i hrane a prije 3 mjeseca mi se pojavio i neugodan miris iz nosa prilikom gutanja i disanja, jednom sam ga cak i sam osjetio ( mogu vam reci kad u nesvijest nisam pao ). Zanima me sta bi moglo da uzrokuje taj problem jer ja vise ne mogu da izdrzim, postanem anksiozan kad se nalazim negdje u drustvu jer vidim kako ljudi okrecu glavu od mene i zakasljavaju se.

Hvala unapred za odgovore
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Вероварно кандида у носу, грлу или, не дао Бог, у синусима.
Odgovori