Zabrinuta...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zabrinuta...

Pahuljica...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Zabrinuta...
Ako mozete da mi odgovorite...moja mama vec skoro godinu dana ima problem sa zujanjem u levom uhu koje je pocelo iz cista mira,nije bilo nikakve povrede,mislili smo da je zbog niskog pritiska(inace je takav),pa u pocetku nismo isli kod lekara.Medjutim to je pocelo sve vise i ucestalije.Bila je na pregledu kod neurologa,lekara opste prakse i sve je u redu sto se tice sa te strane.Uradjen je skener glave na kome se vidi kako doktori kazu Sinusitis,levi sinus je potpuno zapusen sa "nekim" sadrzajem.Zujanje je u toku celog dana,ali se nocu kad legne povecava.Bili smo i kod ORL specijaliste koja je za pocetak dala Th Longaceph 2gr,ali se ispostavilo da je mama alergicna na njega,pa je u zamenu dobila Garamicin inj. od 80 mg 2x dnevno(kazu da se od njega gubi sluh-koliko je to tacno?),Bevilpex 2x1 i Ginko biloba 1x1.Sa injekcijama je zavrsila ali i dalje nema poboljsanja.Jedan od neurolog sa kojim sam razgovarala preporucio mi je da pije Stugeron forte 2x1,ali sa tim nismo krenuli.Inace,ORL spec. je rekla da kad zavrsi sa injekcijama da se saceka jos nedelju dana bez ikakve Th pa da se ponovi skener,da se vidi da li ima pomaka.Koliko je to dobro?Iskreno mnogo bih volela da cujem vase misljenje o celoj situaciji,da li se to moze izleciti ili bar ublaziti i koliko te sve to traje.Unapred zahvalna...[/quote]
Pahuljica...
Cao!
Na ovom forumu postoji rubrika gdje je grupa ljudi koji imaju taj problem medju kojima sam nazalost i ja razmenjivala misljenje..procitaj sve to da bi bila u toku..da sve ne ponavljam.Problem je pre svega psihicke prirode i covek treba da bude mentalno jak da ga prevazidje..pozdravi mamu...