ZABRINUTA MAMA

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
zrenjanin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 04, 2013 11:10 pm

ZABRINUTA MAMA

Post od zrenjanin »

molila bih pomoc i savet. imam dete od 6 godina a problem se javio kad je imao par meseci.kad je imao par meseci zabolelo ga uvo otisli smo kod naseg pedijatra i on nas je poslao u bolnicu na usno tamo je doktorka ocistila mu uvo tako sto je sa nekim stapicima izvlacila sekret iz uha i sve je bilo uredu do januara sledece godine tada ga je zabolelo i kad smo otisli doktoru dobio je samo antibioti medjutim nakon dva sata njemu je iz uha poceo da curi gnoj koji je bio tamno crven i neprijatnog mirisa.isli smo ponovo doktoru poslali su na na usno i kad su ga pregledali rekli su da ima rupicu na bubnoj opni i na tome se zavrsilo nakon 2 godine pojavio se isti problem .prepisu terapiju i cistemu uho i nista drugo. sada vise neznam sta da radim evo i ove mu se zime ponovo javilo rekli su mi da to nije dobro i nista vise molim savet sta da radi i od koga da trazim pomoc ako neko strucan moze da mi pomogne UNAPRED HVALA
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: ZABRINUTA MAMA

Post od aa_aca »

Ако је бубна опна зарасла и више није шупља, можеш да примениш домаћи рецепт за лечење упале средњег увета. Имаш га на мом сајту њњњ.аца.рс у здравственим саветима под темом Средње уво.

Нос и синуси треба да буду чисти да се упала не би јављала и о томе треба водити рачуна.
Odgovori