Veliki pozdrav svima!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Sharmen91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2012 3:24 am

Veliki pozdrav svima!

Post od Sharmen91 »

Prvo da se predstavim. Ja sam Sandra, pre 2 godine radila sam operaciju nosa, tacnije estetiku i devijaciju na VMA kod dr. Bijelica. I sad posle 2 godine od prve operacije ja sam dosla na ideju da uradim drugu jer prvom nisam totalno zadovoljna. Profil nije zadovoljavajuci jer vrh nije radjen, pa sad kad se smejem kao da imam mali kljun, a o anfasu tek da ne pricam.
Dr. Bijelic je jako strucan doktor, ne bih da ga omalovazavam i osporavam njegov rad ali ukoliko zelite i estetski deo, ja ga ne bih preporucila. Moj problem je bila velika grba, otezano disanje, prilicno veliki nos naspram mog lica, grba je uklonjena, ali vrh nosa nije pipnut. Ostao je onakav kakav je bio, prilicno spusten. I sad iz profila se vidi kako nos ima zakrivljenje pri vrhu, kad se nasmejem iz profila je jako ruzan. Sto je i potvrdila dr. Dusanka, kod koje sam bila na pregledu pre nedelju dana. Da napomenem, nisam joj spomenula prethodnu operaciju, zbog cega, ne znam ni sama, ali ona je rekla citiram: "Tebi je vrh nosa jako ruzan ali nazalost potrebna ti je samo estetska operacija koja kosta 1500e. " Inace, sto se tice doktora Bijelica, nemam zamerki preteranih, ipak je covek odradio svoje, i uglavnom kao sto sam citala i ranije na ovom forumu, ne radi vrh nosa, ne dira ga, tako da iako mi se nos ne svidja, tj vrh nosa, iako mi anfas nikako nije za pohvalu, ja zaista imam sve reci hvale za njega, jer je divan covek i povrh svega profesionalan, ali ako zelite estetski lep nos, ne idite kod njega, to je neko moje misljenje, iz mog licnog iskustva.
Zelela bih da mi pomognete. Ne znam za koju doktorku da se odlucim dr. Branka, dr. Dusanka, ili sasvim neko treci, druga operacija, cula sam da je teza, pa ne bih da se zeznem ovaj put, a i velika suma novca je upitanju, nekako sam skupila, radila sam, tako da ne bih zelela da dam silne pare a da ne budem zadovoljna. Volela bih ako mozete nekako da mi pomognete u odabiru doktorke, jer zaista ne bih ovaj put da pogresim. Ipak je druga operacija upitanju a i znate i sami koliko je nos zasluzan za izgled celog lica. Ne bih i ovaj put da budem nezadovoljna. :(
Da li postoji neko ko je radio privatno operaciju nosa kod dr. Dusanke????
I koju biste doktorku, doktora, preporucili sto se tice same estetike nosa???
Hvaaaala unapred!!! Ukoliko neko ima neko pitanje neka mi kaze.. A ako zelite slike, mogu da ih okacim za par dana... Posto nisu na ovom kompjuteru. Veliko hvala unapred jos jednom.
Odgovori