Uvecana vratna zlezda

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Gorilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2017 7:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Uvecana vratna zlezda

Post od Gorilica »

Dobar dan,pojavio mi se jedan problem.Pre jedno 5 dana sam uocio da mi je zlezda na vratu koja se nalazi ispod vilice sa desne strane poprilicno uvecana i naduvena mozda malo bolna na dodir dok sa leve je daleko manja ali takodje uvecana. Zadnjih 15 dana sam previse fizicki aktivan i izlozen stresu.Imao sam mozda u nekom trenutku blagu temperaturu,mali bol u grlu. Dosta sam pusio poslednjih par dana. Takodje sam primetio male "cvorice" na delu izmedju ramena i vrata koji su mi se pojavili nakon upale mislica rekao bih. Jel ovo moze da bude da budde nesto ozbiljno,tipa rak ili..?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Uvecana vratna zlezda

Post od aaaca »

Да одеш код инфектолога на преглед. Можда си добио заушке.
Gorilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2017 7:49 pm

Post od Gorilica »

idem sutra kod lekara. Za par dana nije mi se nista smanjilo,nikakvu promenu ne osecam ni bolju ni losu. Nemam predstavu sta je ovo,brine me to sto sam na delu izmedju vrata i ramena napipao sitne cvorove koji su kao kuglice,mogu da ih pomeram.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Ти си као један мој другар. Нешто му се чуло у мотору аутомобила али пошто није знао о чему се ради није хтео да иде код мајстора. После неког времена отказала му је пумпа за воду и прокувао мотор. Наравно отишла му је глава, поклопац итд. Пропао мотор.
Odgovori