uvecana pljuvacna zlezda i operacija
uvecana pljuvacna zlezda i operacija
Molim vas, ako je neko imao iskustva ili zna, otkrili su mi uvecanu pljuvacnu zlezdu sa desne strane, malo iza uha. Uradili su ultrazvuk, sad cekam na operaciju. U inostranstvu sam, kazu da je jako vazno naci dobro ORL doktora, jer je osetljivo mesto, zbog nerava,misica lica itd. da ne bi nesto poremetio. Jako sam uplasena da nije nesto ne daj Boze maligno, sto su mi rekli da ce se znati nakon operacije. Bila bih zahvalna na svakoj pomoci, mada.........rekoh malopre, rekose znace se posle operacije. Kazu da se mora lezati u bolnici nedelju dana, a onda oporavak jos nekih 20. Prosto mi je cudno da je sve toliko ozbiljno i to me plasi jer sam bila ubedjena da ce to nekim ambulantnim zahvatom da otklone. Inace, ne boli me uooste i nemam nikakve smetnje. Hvala unapred i pozdrav svima.
Ja sam pre nekoliko godina imala slican problem: jednostavno se uvecala pljuvacna zlezda i oni kazu da se zapusila. Rekli su mi da probam da jedem limun i sve sto je kiselo. Ja probala, i mogu reci da je upalilo. Inace, i meni su tada rekli da, ako se ne otpusi, moram je operisati i eto, uspela sam. Ne znam da li sam ti pomogla, ali nista ne kosta da probas