Pozdrav imam 22 godine,pre jedno 3 nedelje lekar opste prakse je ustanovio da imam sinuzitis i dao mi je da pijem levoxa antibiotik 10 dana,inace zalio sam se na bol u glavi,blagu vrtoglavicu,temperaturu 37.2,i bolove u predelu obraza i ispod ociju,popio sam tih 10 tableta i nije mi prolazilo,inace sekret koji izbacujem je guste providne boje,tj bezbojan je...onda sam zbog jakih glavobolja dobio longacef injekcije 5 dana po 2g dnevno...u pocetku terapije bilo mi je bolje iskreno,nisam osecao glavobolju i vrtoglavicu medjutim kada udahnem na nos jedna strana nosa me zaboli isto kada izduvavam pa sutradan se zamene strane,onda me recimo boli desna strana i tako u krug...takodje imam jos uvek glavobolje jake zavisi sve od strane nosa,recimo ako me leva strana boli onda me boli leva strana glave,kod obrva blize nosu i boli me takodje oko kada pomeram u stranu,radio sam rtg sinusa i sad cekam rezultate brisa iz nosa...evo snimak ako moze nesto da se vidi,takodje stavljam gentokulin kapi u nos i ispiram nos fizioloskim rastvorom...hteo bih da pitam da li je neko imao iskustva ovakva i da li je mogao da resi ovaj problem,bavim se sportom i zbog ovih tegoba bukvalno 3 nedelje ne mogu nista da radim,uzasni su bolovi u glavi,kada mirujem podnosljivi su,ali dok se krecem je haos...hvala unapred