Upala sinusa ili uha

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
isirak10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2016 4:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Upala sinusa ili uha

Post od isirak10 »

Pozdrav.
Molim za pomoć...
Već mi je nekoliko mjeseci začepljen vrh nosa, bez ikakvog iscjetka i otežano dišem na nos, kao da postoji nekakva pregrada, začepljeno je i uho, koje ne boli. Samo ujutro kada se dignem iz kreveta imam kašalj i katar, koji nastaje zbog noćnog disanja na usta (tako je rekla doktorica), koji kasnije nestaju. Već nekoliko dana osjećam iscrpljenost, stalni umor, zijevanje i malaksalost, gubitak apetita, pritisak u glavi, temperaturu imam povremeno i to najviše 37,3 C. Boli me u području između očiju i čela te imam natečene jagodice lica (ujutro manje, tijekom dana se oteklina pojačava), umorne i bolne te crvene kapke očiju, oči su mi osjetljive na svijetlost.
Danas sam bio na ispiranju uha kod doktorice, no i dalje nakon ispiranja osjećam pritisak u glavi, te da mi je glava puna kao balon, povremeno omaglicu (kao lagana vrtoglavica), smetaju mi oštri zvukovi, koji kao da odzvanjaju.
Radio sam krvnu sliku koja je uredna i nalaz mokraće, imam bakterije u mokraći te zbog toga pijem antibiotik, oftalmološki nalaz je također u redu.
Da li navedeni simptomi mogu upućivati na upalu sinusa ili uha? Te koje je pretrage potrebno napraviti?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Upala sinusa ili uha

Post od aaaca »

Упала синуса.
isirak10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2016 4:26 pm

Post od isirak10 »

Ajme. Zar je moguce da sam tako umoran, bez apetita i stalno imam potrebu za ležanjem, zujanje u glavi i ušima i to sve od sinusa?! :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Узми да грејеш синусе електричним јастучетом или неком јачом обичном сијалицом. Имаш и неке предлоге за чишћење синуса почевши од овога: http://*/index.html?stranica=s ... nusi_upala
Odgovori