Upala ili sta vec :P

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
SLACKWARE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 12:10 pm

Upala ili sta vec :P

Post od SLACKWARE »

Pozdrav,
imam problema sa grlom tacnije belo je sa strane valjda su to krajnici ili sta vec ali ne skroz nego u nepravilnim oblicima da ne kazem tackicama (valjda zapaljenje angine ili kako se vec zove). Pijem Sinacilin vec 2-3 dana ali stanje se samo malo poboljsalo. Intresuje me da li je bolji mozda Amoksicilin ili Sinacilin ili sta vec :D? Medjutim ja sam i pre imao ovo pre jedno pola godine i to par puta pa me intresuje da li je moguce da i ako je meni OK lek ne izleci potpuno sve to. Jer predeo oko vrata mi je malo deblji i kad sam zdrav a potpuno sam prosecne tezine ako ne i ispod nje. Sta vi preporucujete ? Meni stvarno nije frka da odem kod doktora nego mrzi me da se cimam bzv jer vecina ni ne pogleda nesto samo prepisuju na slepo pa bih voleo necije misljenje ako moze.
I kolika je mogucnost da se postane imun na odredjeni lek npr Sinacilin jer u poslednjih dva meseca sam ga izuzetno cesto koristio?

Hvala
Odgovori