Za sve zainteresovane koji osećaju simptome zujanja ili šuštanja u ušima Audiovox organizuje informativno predavanje o dijagnostici i savremenom rešavanju ovog problema. Ispod su teme koje će biti obrađene od strane stučnjaka iz ove oblasti:
I tema - OŠTEĆENJE SLUHA - Jelena Trnavac, diplomirani defektolog surdoaudiolog
II tema - ZUJANJE U UŠIMA: UZROCI , DIJAGNOSTIKA I TRETMAN - Dr Galina Joković, specijalista ORL i subspecijalista audiologije
III tema - STIGLA JE POMOĆ ZA TINITUS - Gorica Mladenović, diplomirani defektolog surdoaudiolog
Dođite da razmenimo iskustva i odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi tinitusa.
MESTO ODRŽAVANJA: Audiovox, Bulevar Zorana Đinđića 96, lokal 5, Novi Beograd
DATUM I VREME : Subota 21.05.2016 u 10h
PRIJAVITE SE ODMAH jer je broj mesta ograničen, prijave možete izvršiti na telefon
011/26-21-071 svakim radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 9 do 13 časova.
Tribina je besplatna.Namenjena je ljudima koji imaju problem zbog zujanja u usima.
Uglavnom ovakva predavanja drzim kolegama lekarima.Mislim da je vazno da ljudi koji imaju poblem budu upoznati i ukljuceni u svoje lecenje,ili bar dobiju smernice i savete.
Meni kao lekaru ,najveci problem je googl doktor .
Dodjite da razgovaramo o tinitusu.Mozda napravimo prve korake ka stvaranju udruzenja.
Dodjite da vidite da niste sami u svojoj muci,ma kako drugima izgledala mala.
Tinnitus
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 10, 2018 8:41 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Tinnitus
Da li si probao Aculipon? Mojoj sestri je pomogao kod tinitusa, a koristila ga je neka 3-4 meseca..
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 28, 2018 10:40 pm
Imam zujanje u usima jedno 5,6 godina,isao sam po lekarima i nisu mogli da ustanove ubog cega mi zuji u usima,u zadnje vreme posto radim u kuhinju,gde je buka jaka,na desnom uvetu cim je jaca buka,lupe se tanjiri,vrata lupe jace meni je tad bas osetljivo uvo,ne umem da objasnim taj osecam,npr kad lupi tanjir meni u desnom uvetu kao odzvanja i ume da zaboli i zasmeta,molim za misljenje i savet.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Имаш преосетљиве уши. Мислим да је вата (или антифони али онда ништа не чујеш) у ушима једини лек против буке.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 28, 2018 10:40 pm
Da li treba da se javim doktoru? Nisam napomenuo da sam kao mali,tj beba imao upalu oba uveta i kasno se lecila ta upala. Imam problem i sa slajmom u nosu,osecam da imam sekret i uvek pokusavam da ga izbacim ali ne mogu,dodje do grla i nista
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Бојим се да по питању преосетљивости ушију ништа не можеш да урадиш.
Тај шлајм ти је из синуса које треба да лечиш. Нажалост синуси се веома споро лече, али ако си упоран могу да се опораве. Прочитај ових неколико мојих текстова о синусима почевши од овога: http://*/index.html?stranica=s ... nusi_upala. Неки кажу да су синусе излечили Биоптрон лампом, али свакако ће користити и најобичније грејање електичним јастучетом.
Тај шлајм ти је из синуса које треба да лечиш. Нажалост синуси се веома споро лече, али ако си упоран могу да се опораве. Прочитај ових неколико мојих текстова о синусима почевши од овога: http://*/index.html?stranica=s ... nusi_upala. Неки кажу да су синусе излечили Биоптрон лампом, али свакако ће користити и најобичније грејање електичним јастучетом.
poz svima,mene interesuje da li je neko probao lek neki nov ACOUPHENOL,ako jeste da li je pomogao hvala bilo kome na bilo koji odgovor