Tinitus
Tinitus
Zovem se Milos,imam 24 godine.Imam problema sa tinitusom.Uradjena skener kicme sve je uredu,kao i skener mozga.Krvna slika dobra,pritisak 130 sa 90.Problem je STO IMAM ZUJANJE U OBA UVETA,i bas imam pojacano zujanje,da neki put nemogu da zaspem.Da naglasim da sam radio timpanometriju i sve je ureedu,takodje nemam ostecenja sluha.Voleo bi da mi date vase strucno misljenje koja ispitivanja jos da uradim,od lekova nisam nista koristio,a zujanje imam vec godinu dana,samo sto se poslednjih dana to zujanje bas pojacalo i mnogo mi smeta,pozzz
Re: Tinitus
Пробај да пијеш нешто од гинкобилобе за циркулацију. Пробај и витамин Б6. Можда нешто упали.
Да ли ти бука утиче на појачавање зујања?
Да ли ти бука утиче на појачавање зујања?
Probao sam ginko,nije mi nista pomagao.Najvise sumljam na vratni deo kicme,i bas me zanima da li vrat moze biti uzrocnik mog zujanja.Da li ima neko slicna iskustva,meni zvizdi u oba uveta,nekad jace nekad slabije ali je uvek prisutno zujanje,obisao sam hiljadu lekari i niko nezna sta je pravi uzrok,da napomen zujanje je bilo slabije,ali se u poslednjih tri meseca pojacalo da vise nemoze da se izdrzi
Ko ima problema sa tinitusom neka mi se javi,da razmenimo iskustva i pomognemo jedan drugome,javite se na email [email protected] ,pozzz
Мени годинама стално пишти у ушима али сам дигао руке од решавања проблема јер сам испробао све мени познате рецепте као и прегледе код ушних лекара.