Svrab u usima

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
djordje17
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 21, 2012 12:23 pm

Svrab u usima

Post od djordje17 »

Vec oko 2-3 godine me svrbe usi. Svrab se javlja nasumicno u oba uha, nekad ujutru, nekad uvece, nekad tokom dana, a nekad ga nema po par dana.
Kad cesam uho, iz njega izlazi neka zuckasta mast koja smrdi. Cesto se u snu cesam nesvesno i ujutru se probudim sa zapusenim uhom, a ta zapusenost nestane tokom dana.
Zaista mnogo svrbi i mislim da kako cesam, sve me vise i vise svrbi. Svrab je zaista veliki i nema sanse da ga ignorisem, a probao sam mnogo puta.

Bio sam i kod lekara 2-3 puta, ali nisam dobio nikakve konkretne informacije, jedino sto mi je nekom pumpicom usisao tu zuckastu mast i onda se svrab primirio na jedno 2 meseca i onda sve po starom...

Desavalo se svega par puta da se mnogo cesam i da me uho boli dan-dva i prestane, ali me svo vreme svrbi.

Da li neko zna o cemu se radi?
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Svrab u usima

Post od x3x »

Mozda je pojacano stvaranje cerumene, ispiras li usi hidrogenom, jesi koristio otosan kupu?
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori