Šumovi u Uhu kod moje Majke !

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
WarppeR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 25, 2012 9:15 pm

Šumovi u Uhu kod moje Majke !

Post od WarppeR »

E ovako ...
Znaci busili su neke rupe u podu majstori da bi postavljali "štafle" za pod ... A moja mama je bila u blizini i stavljala sarafe...
I nakon toga joj je u uhu pocelo zujati isto kada fen radi na glavi... Ja je pitam sta je jeli zuji kada zatvoris uho kaze da ...
Kaze isto da u mozgu zuji... Izgubio sam dva brata radi slicnog problema sa usima / bio je tumor na mozgu ...
eto pomazite :( :( :( :(

EDIT : To sumi bez prestanka , svaki dan sve vise i vise , sada je boli glava i nemoze spavati , treba snimati uho i snimala je tako da sada ceka taj neki nalaz ... Volio bi da ozdravi :( :-? :oops:
kajsijica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2012 7:01 pm

Re: Šumovi u Uhu kod moje Majke !

Post od kajsijica »

Uzasno mi je zao tvoje majke :( :( :( :( :( :(

Nemoj da se plasis ponesen losim iskustvima, imam i ja pucketanje u uhu koje traje godinu dana.

Zelim ti sve najljepse i da ti majka brzo ozdravi!!!!!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Šumovi u Uhu kod moje Majke !

Post od aa_aca »

WarppeR,
од буке не може да се добије тумор, али може да се упропасти слушни нерв. Ако после тога човек почне да паничи и стално мисли на то, проблем може да се искомпликује. Како ти је мајка?

Како то да су ти два брата умрла од тумора на мозгу?!?!?! Треба да пронађеш узрок томе. Није тачно да су тумори наследни и записани у генима. Узроци могу да буду многобројни, али је симптоматично да су у питању били исти тумори. Где су спавали и како су живели? Можеш ли да повежеш нешто у животима своје покојне браће?
Odgovori