Da li ste probali Herbiko sirupe?

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
IcaSkater
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 22, 2012 12:13 pm

Da li ste probali Herbiko sirupe?

Post od IcaSkater »

Pozdrav svima, zanima da li je još neko probao ove nove Herbiko sirupe.
Moj mali je poludeo za njima, a izgleda da mu pritom i prija...

Zanimaju me vaša mišljenja da se ne zalećemo ako neko ima loša iskustva..
Ako nema onda svima preporuka.

Ja sam video reklamu na pinku a posle posetio sajt herbiko.com.
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Da li ste probali Herbiko sirupe?

Post od x3x »

Sirup ko sirup, nista specijalno u njemu ali agresivna medijska kampanja je ucinila svoje ...
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Nadjicax
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 09, 2012 7:52 pm

Post od Nadjicax »

vodjena reklamom, kao i svi, i ja sam kupila.. popila ceo i nikakav efekat.. bačenih 500 din..
Nadjicax
Novi član
Novi član

Post od Nadjicax »

Juce mi je drugarica rekla da je kupila Herbiko sirup, pila ga je 7 dana, i nista joj nije pomoglo, naprotiv, javile su joj se neke nus pojave. :roll:
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Pa samo vi gledajte Grand i Pink i kupujte ono sto se tamo reklamira ... :lol: :lol: :lol:
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Nadjicax
Novi član
Novi član

Post od Nadjicax »

Nazalost, agresivna medijska kampanja je uradila svoje.A oduvek je bilo da ljudi bezglavo jure u ono sto im se najbolje servira, nebitno kakavog je zaista kvaliteta.Ovaj Herbiko su bacene pare.Iz svog iskustva pricam, kao i iz iskustva svoje najblizih.
HelenaDeringer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2013 2:09 pm

Post od HelenaDeringer »

Moje dete je dobilo alergiju po koži, morala sam da napišem da čuju svi :cry: muke zive 2 dana.. :(
011Bojan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 22, 2013 10:31 am

Post od 011Bojan »

Ne znam za vas, al ja redovno patim od svih mogucih ORL problema u zimskom periodu. Imam devijaciju nosnog septuma, i zbog toga disem na usta dok spavam. Svake sezone se razbolim minimum 2, a ponekad cak i 3 puta.

To su angine koje pod obavezno lecim penicilinom, i koje me slome u krevetu po 4-5 dana.

Ove godine sam se poslednji put razboleo u novembru. Od decembra na svaki osecaj ogrebotine u grlu sam pio herbiko, prskao sprej za grlo i nos.

Desi mi se da mi je nos ponekad blago zacepljen, ili da me grlo grebucka, ali jos uvek mi se nije desilo da se razbolim i zakacim anginu.

Sprej za nos i grlo su bas bas jaki. Pre Herbika sam koristio iskljucivo tantum verde sprej i rastvor, ali od decembra, svako jutro kad ustanem, osvezim suvo grlo sa Herbiko. Tantum verde ima vise hemikalija i cuvam ga u steku za ne daj boze. Ali svakako nije proizvod za svaki dan.

Na prve naznake zacepljenja nosa koristim nazalni sprej, koji inace izbegavam jer bas udara jako.

Da kucnem u drvo, evo sad je kraj februara, mene jos uvek nista nije zakacilo. A do sad sam popio 5 boca sirupa. Preventivno.
Nadjicax
Novi član
Novi član

Post od Nadjicax »

011Bojan napisao:Ne znam za vas, al ja redovno patim od svih mogucih ORL problema u zimskom periodu. Imam devijaciju nosnog septuma, i zbog toga disem na usta dok spavam. Svake sezone se razbolim minimum 2, a ponekad cak i 3 puta.

To su angine koje pod obavezno lecim penicilinom, i koje me slome u krevetu po 4-5 dana.

Ove godine sam se poslednji put razboleo u novembru. Od decembra na svaki osecaj ogrebotine u grlu sam pio herbiko, prskao sprej za grlo i nos.

Desi mi se da mi je nos ponekad blago zacepljen, ili da me grlo grebucka, ali jos uvek mi se nije desilo da se razbolim i zakacim anginu. Sprej za nos i grlo su bas bas jaki. Pre Herbika sam koristio iskljucivo tantum verde sprej i rastvor, ali od decembra, svako jutro kad ustanem, osvezim suvo grlo sa Herbiko. Tantum verde ima vise hemikalija i cuvam ga u steku za ne daj boze. Ali svakako nije proizvod za svaki dan.

Na prve naznake zacepljenja nosa koristim nazalni sprej, koji inace izbegavam jer bas udara jako.

Da kucnem u drvo, evo sad je kraj februara, mene jos uvek nista nije zakacilo. A do sad sam popio 5 boca sirupa. Preventivno.

Jesi probao sa Prospanom?Koristila sam ovaj sirup za kasalj, odlican je.Davala sam ga i cerki, i za divno cudo, htela je da pije, svideo joj se ukus. :) Mene je mucio nocni kasalj, dobijem nagon za kasalj i povracanje.Posle samo par dana mi je pomogao. A preporucio mi ga je bas orl doktor i rekao je da je pouzdano najbolji biljni lek.
Odgovori