slivanje sekreta

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bubili1960
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 17, 2010 10:43 am

slivanje sekreta

Post od bubili1960 »

Vec duze vreme mi se cesto sliva sekret niz jednjak. Nije sekret koji mogu da iskasljem niti izbacim, prosto nekad gutam po nekoliko minuta bez prestanka. Napominjem da ne znam sta su problemi sa sinusima, nikad nisam imala takve bolove koji bi naveli da su u pitanju sinusi, a opet kad ujutro perem zube i kada podignem glavu da se obrisem peskirom ili da se sminkam sa malo zabacenom glavom, takvo slivanje sekreta imam da ne znam otkud toliki sekret. Krajnici su mi ranije pravili probleme, bili su cesto upaljeni, ali vec duze vreme nemam sa njima problema. Isla sam na alergo testove i testove na astmu, s obzirom da mi je pojavio suvi kasalj u toku noci, jutra, ali nema tragova niti alergije niti astme. Znaci, suvi kasalj samo u ranim jutarnjim satima, da moram da pijem vodu da mi se smiri, a u toku dana slivanje vece kolicine sekreta, sta mislite odakle to sve potice? Izuzev toga, odlicno se osecam. Pozdrav
Odgovori