Slivanje sekreta niz grlo,suv nos i zapusen, zatezanje vrata
Slivanje sekreta niz grlo,suv nos i zapusen, zatezanje vrata
Vec nekoliko meseci, tacnije od juna meseca imam manje vise konstantan osecaj slivanja sekreta niz grlo medjutim nista ne iskasljavam cak i kad na silu pokusam.Nos mi je suv i zapusen, a vratne zile napete kao da ce da popucaju.Isla sam kod ORL-a medjutim nista spec mi nije receno, sluzi ima,naravno kad pusim,ali nista zabrinjavajuce...kako doktorka rece normalno za pusace , mada ja za ovih 15 godina koliko pusim nikad do sada nisam to imala, onda mi je dala clarinase jer je sumnjala na alergiju i uput za alergotest koji ja jos nikako da uradim...i sve to mene ne brine toliko koliko me uzasno smara i nervira to zatezanje vrata, moj muz tvrdi da je to psiholoski momenat, ali ja mislim da nije,radila sam cak i hormone stitaste zlezde i sve je ok.Od cega to zatezanje vartnih zila moze da bude???Znam da je pitanje presiroko ali ja sam bas velika zentara kad su rakovi u pitanju pa odma na to pomislim, ne daj Boze...
- drdusan
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Maj 14, 2009 9:44 pm
- Kontakt:
Da li je Clarinase pomogao?
Nisam razumeo povezanost izmedju simptoma u nosu i vaše zategnutosti u žilama vrata?
Šta su to "vratne žile"?
Vratni mišići ili krvni sudovi koji pulsiraju na vratu?
Da li problem sa vratom vezujete za stalno napinjanje da nešto izduvate iz nosa?
Pojasnite malo problem da bih mogao da dam koristan savet.
Nisam razumeo povezanost izmedju simptoma u nosu i vaše zategnutosti u žilama vrata?
Šta su to "vratne žile"?
Vratni mišići ili krvni sudovi koji pulsiraju na vratu?
Da li problem sa vratom vezujete za stalno napinjanje da nešto izduvate iz nosa?
Pojasnite malo problem da bih mogao da dam koristan savet.
Centar za Sluh i Ravnotezu http://www.orl.rs
Re: Slivanje sekreta niz grlo,suv nos i zapusen, zatezanje vrata
Ja sam bila prehladzena (bol u grlu, zapusen nos i slivanje sekreta). To mi je proslo, ali osecjam zatezanje u vratu (pogotovo na desnu stranu). Nemam nikakav bol, samo zategnutost. Bila sam kod ORL, grlo mi je cisto, IST i CRP su uredu. Sedimentacija mi je 5. Zabrinuta sam zbog ovo zatezanje koje osecam vec 1 mesec. Jel mi mozete odgovoriti sto bi to moglo biti i dal moze biti nesto opasno?
Hvala Vam unapred,
ocekujem Vas odgovor
Hvala Vam unapred,
ocekujem Vas odgovor