Slaba ali dosadna sukrvica

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
malimarko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 10:36 pm

Slaba ali dosadna sukrvica

Post od malimarko »

Ovo je malo cudno ali me jako kopka sta je u pitanju a ne ide mi se kod lekara zbog toga.
Desava mi se vec duze vreme (par godina) da recimo ako se desi da se malo vise napijem i nakon toga "povratim" na samom kraju osetim da me grlo jako zapece i odmah nakon toga neko vreme mogu da ispljunem sukrvicu (svetlu).
Isto tako sam primetio u zadnje vreme da mi je sluzokoza u nosu jako osetljiva, i tako ako je malo grublje ocistim maramicom, pocne da krvari, tacnije na maramici mi ostanu tragovi krvi. Inace nemam krvavljenje iz nosa i slicno (bar mislim da to nije od toga).

Ukoliko neko ima ideju o cemu se ovde radi, hvala unapred!!!
duleD8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 6:22 pm

Post od duleD8 »

Imam cesto problema sa grlom ali nikad nije bilo krvi. Probaj da pogledas u ogledalu pod sto jacim svetlom da li imas u grlu neke plikove ili bilo kakve izrasline. Moguce ako si imao neke upale grla da su ostali cepovi pa kad oni otpadnu mozda dodje i do krvarenja.
Odgovori