Da li su sinusi?
Da li su sinusi?
Ako ima neko ko može da mi kaže da li i ovo ima veze sa sinusuma? Pored klasičnih simptoma tokom zime kao što je curenje nosa, naročito kada iz hladnog uđem u toplo, dešava mi se i kada se ne osećam prehlađeno da mi otekne ispod očiju ( više bude kao naduto), osećaj kao da mi je glava puna nečega, pritisak u čelu, a kada dobijem glavobolju čak mi nekada malo i otekne na čelu kao rogovi da mi rastu
Ponavljam te druge simptome imam i kada mi nije zapušen nos. Ove probleme imam godinama, više puta sam vadio krv iz raznih razloga i uvek mi je krvna slika bila dobra. Kada odem kod lekara da mi antibiotike kaže da mogu preventivno da pijem presing za slučaj da je alergijski i to je to. Da li su i ovdi drugi simptomi karakteristični za sinuse? Hvala 
Re: Da li su sinusi?
Пресинг се никада не пије превентивно. Који ли ти је то болид рекао?!
Стање синуса се не може видети вађењем крви. Разним уређајима за снимање види се тек када је у питању тешка упала.
Нема потребе да нагађаш да ли су синуси или нису. Једноставно примени домаћи рецепт за чишћење синуса и видећеш шта ће бити. Рецепт имаш на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Синуси-чишћење.
Стање синуса се не може видети вађењем крви. Разним уређајима за снимање види се тек када је у питању тешка упала.
Нема потребе да нагађаш да ли су синуси или нису. Једноставно примени домаћи рецепт за чишћење синуса и видећеш шта ће бити. Рецепт имаш на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Синуси-чишћење.
Za presing verovao ili ne dva lekara su mi prepisala presing pored antibiotika za slučaj da je alergijski 
Да ако имаш алергију, али не превентивно. Када се јави проблем за који сумњаш да је алергијски, пијеш пресинг два до три дана. Ако не помогне - није алергија. Даље га не пијеш. То је сва филозофија.
Узми још да грејеш синусе електричним јастучетом или сијалицом. Можеш да пробаш и Химорал, али мора да се пије тачно по упутству. То су ензими који помажу код упала у организму. И наравно - дивљи кестен.
Узми још да грејеш синусе електричним јастучетом или сијалицом. Можеш да пробаш и Химорал, али мора да се пије тачно по упутству. То су ензими који помажу код упала у организму. И наравно - дивљи кестен.
Da li može neko da mi odgovori da li oticanje lica npr ispod očiju može da bude posledica sinusa?
Може да буде.
-
jessicasmith
- Novi član

- Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 6:29 am
can any one tell me the topic in English please??
I want to share my views
the discussion seems interesting but i can't understand a single word
any one help me out??
I want to share my views
the discussion seems interesting but i can't understand a single word
any one help me out??
jessica
-
Jelena12398
- Novi član

- Pridružio se: Čet Avg 15, 2013 7:37 am
DA! Ja ti savetujem da snimis.Goran1 napisao:Da li može neko da mi odgovori da li oticanje lica npr ispod očiju može da bude posledica sinusa?
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца