Da li su sinusi?

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Goran1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 01, 2013 1:35 pm

Da li su sinusi?

Post od Goran1 »

Ako ima neko ko može da mi kaže da li i ovo ima veze sa sinusuma? Pored klasičnih simptoma tokom zime kao što je curenje nosa, naročito kada iz hladnog uđem u toplo, dešava mi se i kada se ne osećam prehlađeno da mi otekne ispod očiju ( više bude kao naduto), osećaj kao da mi je glava puna nečega, pritisak u čelu, a kada dobijem glavobolju čak mi nekada malo i otekne na čelu kao rogovi da mi rastu :o Ponavljam te druge simptome imam i kada mi nije zapušen nos. Ove probleme imam godinama, više puta sam vadio krv iz raznih razloga i uvek mi je krvna slika bila dobra. Kada odem kod lekara da mi antibiotike kaže da mogu preventivno da pijem presing za slučaj da je alergijski i to je to. Da li su i ovdi drugi simptomi karakteristični za sinuse? Hvala :wink:
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Da li su sinusi?

Post od aa_aca »

Пресинг се никада не пије превентивно. Који ли ти је то болид рекао?!

Стање синуса се не може видети вађењем крви. Разним уређајима за снимање види се тек када је у питању тешка упала.

Нема потребе да нагађаш да ли су синуси или нису. Једноставно примени домаћи рецепт за чишћење синуса и видећеш шта ће бити. Рецепт имаш на мом сајту w w w . a c a . r s под Савети, Здравље, Синуси-чишћење.
Goran1
Novi član
Novi član

Post od Goran1 »

Za presing verovao ili ne dva lekara su mi prepisala presing pored antibiotika za slučaj da je alergijski :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Да ако имаш алергију, али не превентивно. Када се јави проблем за који сумњаш да је алергијски, пијеш пресинг два до три дана. Ако не помогне - није алергија. Даље га не пијеш. То је сва филозофија.

Узми још да грејеш синусе електричним јастучетом или сијалицом. Можеш да пробаш и Химорал, али мора да се пије тачно по упутству. То су ензими који помажу код упала у организму. И наравно - дивљи кестен.
Goran1
Novi član
Novi član

Post od Goran1 »

Da li može neko da mi odgovori da li oticanje lica npr ispod očiju može da bude posledica sinusa?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Може да буде.
jessicasmith
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 6:29 am

Post od jessicasmith »

can any one tell me the topic in English please??

I want to share my views

the discussion seems interesting but i can't understand a single word

any one help me out??
jessica
Jelena12398
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 15, 2013 7:37 am

Post od Jelena12398 »

Goran1 napisao:Da li može neko da mi odgovori da li oticanje lica npr ispod očiju može da bude posledica sinusa?
DA! Ja ti savetujem da snimis.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori