Sinusi i njihovo lečenje

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

dulek
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 2:48 pm

Post od dulek »

uh i mene muče sinusi već godinama. čitam ovo "kapi za nos ne duže od 5 dana" i imam istu misao - a kako ću onda disati? desi mi se da mi je nos zapušen po dve nedelje, ali bez jače odn. češće bez ikakve sekrecije! samo se zapuši i to je to. ako ima sekrecije, onda je ona gusta i ponekad krvava, osim kada radim aeroibik, onda lije sama vodurina iz nosa.

pre par godina sam išla na preglede jer su mi se zapušavale i uši, ali doktori nisu videli ništa neobično, samo su mi prepisali taj fluimucil ili kako se već zove i to, naravno, nije pomoglo.

nekad davno sam zbog nesnosnih glavobolja išla na snimanje sinusa i ništa neobično nisu videli.

sada kapi za nos nosim uvek sa sobom, a da ne pominjem nesnosne glavobolje koje trpim bar jednom nedeljno.

:evil:

gledala sam skoro na TVu prilog o neti pot, da li si to probao možda?? da li to može da pomogne?
Korisnikov avatar
gorangard
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 2:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od gorangard »

Dulek, da li si išla na alergo testove? Ako možeš odradi pored njih i kulturu ispljuvka (šlajmarice) u nekoj privatnoj laboratoriji, da vidiš zbog čega se to dešava. Ako nisi alergična i testovi na bakterije su negativni, nešto drugo iritira sluznicu, mogu da budu bakterije, gljivice ili refluks želudca (LPR).
iako nekad napišem koju na nekim temama, nisam lekar.
georgije.stankovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 09, 2011 3:43 pm

Re: Sinusi i njihovo lečenje

Post od georgije.stankovic »

OPREZ ordinacija "* REKLAMA *" iz Novog Sada je ordinacija bez dozvole za rad. Dr * REKLAMA * nelegalno obavlja preglede i operacije u okviru te ordinacije.
Pored Dr * u ordinaciji bez dozvole rade i Dr * i Dr *.

Ordinacije "* REKLAMA *" se nalazi na adresi Stevana Branovackog 11 u Novom Sadu i koriste tel.021 * REKLAMA *
Ordinacija koristi website http://* REKLAMA *.com/ sa namerno nepotpunim kontakt podacima iz straha da ce ih zatvoriti.
Do sada su verovatno uspevali da rade uz pomoc korunpiranih inspektora u Novom Sadu.

Molimo dezurne inspektore da izadju na teren i zatvore ordinaciju a odgovorne najstrozije kazni!
Anita bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 16, 2011 8:36 pm

Post od Anita bg »

Posto ste vi tako dobro upuceni u rad te ordinacije zasto se ne predstavite svojim pravim imenom i prezimenom i zasto te drzavne institucije pozivate ovde,one imaju svoje kancelarije i tamo se obratite.Da li ste spremni da ukoliko vasi navodi nisu tacni odgovarate za klevetu na sudu?Da li ste vi tako bitni i veliki da mozete da se igrate imenima i porodicama gore navedenih ljudi i zasto je vas profil bez i jednog jedinog podatka.Da li je vas zabrinula i iznevirala mozda foto galerija pomenutog sajta i da li ste vi te ljude barem na televiziji videli u tolikom broju a kamoli lecili?Strasno je da se u ovoj zemlji ovakvi ispadi mogu desavati bez ikakve kontrole i da konkurencija na ovakav nacin leci svoje komplekse i pokusava da blati sve one koji svoj posao rade u domenu profesionalizma.Drago nam je sto ste nam pokazali svoju velicinu ,odnosno svoj domet sto se inteligencije tice, jer takavi potezi i liče na ljude poput vas.Mi cemo se vrlo brzo sresti ali pre nego sto nam odgovorite probajte da dobijete sveze informacije jer u prvom postu imate dovoljno ne istina.I slobodno vi i dalje pisite na forumima ali vam to nece doneti pacijente i slavu jer ona se stice radom i znanjem, upravo onim sto vi nemate i sudeci po koeficijentu inteligencije koji ste ovde pokzali necete skoro ni dobiti. HVALA
may hidnik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 24, 2013 12:28 am

Post od may hidnik »

Sigurna sam da će nekom pomoći. Ja sam pa skoro celi zivot do pre nekih 6 meseci imala problema sa sinusima koji su mi stvarali probleme i sa upalom uva i izlecila sam ih pomocu veoma dobrih kapi od "ekstrakta divljeg krastavca", sreca je da se mogu naruciti na adresu preko jedne internet stranice "lecenje sinusa", ima i kontakt i cekaju se do 3 dana. Verujte mi na rec kapi su fantasticne i daleko efektivnije od svih sprejeva koje sam do sada koristila i sto je najvaznije na prirodnoj su bazi. Ja sam sad izlecena i nemam vise problema sa sinusima i doktor je bio iznenađen njihovim ucinkom. Eto ja se iskreno nadam da sam svojim iskustvom donekle nekom pomogla.

[url]https://www.facebook.com/lijecenje.sinusa[/url]
Odgovori