Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Molim vas za pomoc i misljenje. Uhvatio me je neki gadan virus od kog mi se, izmedju ostalog, zapusio nos. Da bih mogla da spavam, koristila sam samo uvece olynth kapi. To mi nije prvi put i od njih mi je uvek dobro, a ne koristim ih cesto, par puta godisnje, ako se razbolim. Onda sam ostala bez njih, a posto zivim trenutno van zemlje, ovde sam nasla neke Otrinol kapi. Prve noci kad sam ih koristila, stavljala sam na 4 sata jer nisu delovale na duze, dakle prekoracila sam ono - koristiti na 6-8 sati. Da li je moguce da sam od tih par upotreba te noci izgubila culo mirisa, jer sam shvatila da ja uopste ne osecam mirise oko sebe, npr. dete mi se ukakilo, ja ladno nisam osetila. Uzela sam da pomirisem parfem, osecam miris vrlo vrlo malo. Jos uvek sam bolesna. Ima li nade da ce mi se culo mirisa vratiti kad mi kijavica prodje? MOlim vas pomozite!!
OCAJNA!!
hvala ti za utehu, nadam se da si u pravu. Videla sam na drugim temama da su ljudi pisali kako su izgubili culo sluha nakon koriscenja nafazola i tako to, pa sam se uzasno prepala. A i sad vidim da na ovom Otrinol pise da se ne prekoracuju preporucene doze. Znaci ocajna sam. Nadam se da ce proci kao sto kazes.