Nastavit ću sodu grkljati kao što ste i rekli, i uz to ću još direkt je nanositi na jezik.
Budem se javio za par mjeseci..nadam se da će do tada napokon biti riješen problem.
Rješenje protiv gljivica na jeziku ??!!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Rješenje protiv gljivica na jeziku ??!!
Само немој да гуташ соду бикарбону.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 12, 2016 1:31 pm
Dobar dan.Ne znam da li sam na pravom mestu za ovo pitanje.Imam neku malu kuglicu u jeziku,znaci u jeziku,ne na jeziku.Ne kad povremeno osecam blagi bol kao kad se ujedete za jezik pa bolucka,nista strasno.Al ponekad.Vecinu vremena i zaboravim da je tu.Koliko sam primetila nije se ni smanjila ni porasla.Al me brine jer je imam vec duze vreme.Prvo sam mislila da je bubuljica,ali posto ne prolazi ne znam sta je.Da li neko ima neku ideju sta bi moglo biti? Hvala unapred na odgovoru.Ivana
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Колико ми је познато у језику нема лојних жлезда тако да та куглица не може да буде некаква масна наслага. А да ипак одеш код лекара, само не знам код ког?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 12, 2016 1:31 pm
Ne znam ni ja stvarno,zato sam i pitala ovde,mozda mi neko da odgovor.Bila sam na pregledu kod ORL ali su rekli da je malo i da nije nista strasno.Zivim u malom gradu,ne znam da li bi trebala da trazim uput za neko drugo mesto gde bi se vise pozabavili time,nisu mi cak ni krv proverili,samo da me skinu sa dnevnog reda su obavili pregled,rekli da sam mlada da bi mi pisali da imam tumor,gde sam se presekla kad je to rekla,ali evo proslo je par meseci jos uvek nije proslo,pa stvarno ne znam sta mi je najpametnije da uradim.Ako neko ili vi imate savet rado cu poslusati.Hvala unapred.Ivanaaaaca napisao:Колико ми је познато у језику нема лојних жлезда тако да та куглица не може да буде некаква масна наслага. А да ипак одеш код лекара, само не знам код ког?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Уопште немам идеју шта би могло да буде. Да је негде на кожи саветовао бих ти да ставиш магнет али како да га ставиш у уста?
Пробај за почетак да нађеш неке сајтове на којима лекари дају савете па постави питање. Мислим да би било добро да се посаветујеш са неким другим лекарима независно од њихове специјализације - кога год можеш да нађеш.
Мислим да бих у твојој ситуацији почео да пијем петролеј за осветљење што управо и радим због упале грла.
Пробај за почетак да нађеш неке сајтове на којима лекари дају савете па постави питање. Мислим да би било добро да се посаветујеш са неким другим лекарима независно од њихове специјализације - кога год можеш да нађеш.
Мислим да бих у твојој ситуацији почео да пијем петролеј за осветљење што управо и радим због упале грла.