Rana u grlu
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 29, 2018 4:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Rana u grlu
Pozdrav. Nisam iz Srbije, ali nisam pronasla nijedno drugo mjesto da se obratim. Vec tri mjeseca imam bol u lijevom krajniku. Uspjela sam pomocu svjetla na telefonu vidjeti ranu, kao otvor. Nista nije oteceno ili ognojeno nemam temperaturu. Boli me lao da je pocetqk upale krajnika, ujutro imam osjecaj kao da ne smijem pojacati glas jer me boli, a preko dana se bol smanji, dok navece ponekad promuknem. Vec mjesec dana povlacim se po doktorima, zapravo od termina do termina ali nikako da me pregleda specijalistq. Sve zavrsavq sa savjetom sestre da ispirem kaduljom, medjutim, niko me jos nije pregledao. Ovdje samo predsmrtni slucajevi imaju privilegiju da dobiju uputnicu u bolnicu na orl. Ovi ostali ako nesto zele sistemom su natjerani da idu privatno. Ja to ne zelim ukoliko nije nista opasno. Zanima me misljenje i neki savjet. Ocajna, otisla sam do apoteka i tamo su mi dali Xiclav 650 i pomagao mi je dok ga nisam istrosila, mada sam samo poremetila crijevnu floru, dobila proljev, a bol se na kraju vratila, rana je jos tu. Zao mi je sto duzim bespotrebnim inf ali sam razocarana i uplasena. Hvala unaprijed.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Rana u grlu
Па јеси ли испирала грло жалфијом?