problemi sa grlom

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kleica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 3:32 pm
Kontakt:

problemi sa grlom

Post od kleica »

Vec neko vrijeme imam probleme sa grlom. Kao dijete imala sam uvecane krajnike a imam ih i sada. Imam 33 godine i cesto me boli grlo, vrlo sam osjetljiva na promjenu temperature napitka (voda, sokovi itd). Pusac sam. Na lijevom krajniku ima vec 2-3 godine uocila sam neku bijelu tackicu i kad me grlo zaboli prvo bol krece po lijevoj strani. Isla sam prosle godine kod ljekara medjutim konstatovano je da ima zadebljanje glasnih zica i 2-3 polipa. Vec nekoliko nedelja osjecam povremeno nesto kao zatezanje na vratu po lijevoj strani. Ne mogu nista da napipam jer se sama i ne razumijem bas puno a i ne vide se nikakve zlijezde koliko ja mogu da procijenim. Molila bih ako neko moze da mi kaze sta bi moglo biti u pitanju jer ja nemam hrabrosti da odem ljekaru.
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Zao mi je sto cu ovo morati da ti kazem i ne bih da te plasim nesto,ali trebalo bi da odes kod lekara i to pod HITNO.Jer to sto si ti opisala polipe i td......to zahteva hitnu hirusku intervenciju.Moras da obavis pregled kod ORL i taj doktor ce ti uraditi analize na osnovu kojih ce ti prepisati lekove ili ce morati to da ti hiruski odstrani.....Samo moras ovo da uozbiljis.Polipi nisu nimalo naivna stvar!

Srdacno te pozdravljam! :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Odgovori